Indulnak az A38 tematikus képzései
2022. január 27. írta: Kultúrjunkie

Indulnak az A38 tematikus képzései

Februártól A38 Akadémia

akademia38_general01.jpg

Februártól indul az A38 Akadémia 2022-es tanéve, mely keretében az EMMI támogatásával és a PKÜ közreműködésével ingyenes, gyakorlatorientált képzések várják a tanulni vágyókat.

Az A38 Akadémia az A38 Hajó nagy múltú, professzionális zeneipari képzési programja azok számára, akik a koncert- és televízióműsor produkciós technikát professzionálisan szeretnék elsajátítani. Napjainkban a könnyűzene az egyik legnépszerűbb kulturális produktum - a különböző fesztiválok, koncertek és rendezvények lebonyolításához a könnyűzenei piacnak pedig folyamatos szakember utánpótlásra van szüksége. Az A38 Akadémia három gyorsított ütemű, intenzív képzését sikeresen teljesítő tanulók precíz, minden szakmai helyzetre készenálló profiként lépnek a zenei szcéna bármely produkciós területére.

Hangosító képzés

Az A38 Akadémia hangosító szakképzése olyan hangtechnikai tapasztalattal rendelkező hallgatók számára szól, akik gyakorlatias tudásra vágynak a zenei hangprodukció különböző területein.
A képzés elvégzését követően a résztvevők átlátják a különböző hangrendszereket, mikrofontípusokat. Jártasak lesznek a digitális keverőpultok és a Pro Tools használatában, illetve magabiztosan fognak mozogni bármely élőzenei produkció hangtechnikai lebonyolításában.

akademia38_hangosito.jpg

Koncert és televízióműsor világosító szakképzés

Az A38 Akadémia világosító szakképzéssel várja azokat, akik zenei, illetve televíziós produkciók keretében szeretnék a világítástechnika alapjait elsajátítani.
Azok a hallgatók, akik elvégzik a képzést, képesek lesznek színpadi világítástechnikai rendszerek kivitelezésére, működtetésére és televízióműsorok igényes világítástechnikájának megvalósítására.

Live Steam Mozgóképgyártó képzés

Az A38 Akadémia mozgóképgyártó szakképzése különböző televízióműsorok és élő események közvetítésének produkciós gyártásába vonja be az operatőri pálya iránt érdeklődő hallgatókat. A diákoknak lehetőségük van éles produkciók mozgóképgyártó munkafolyamataiban tapasztalatot szerezni.
A képzés teljesítésével a résztvevők betölthetnek segédoperatőri, hangrögzítő asszisztensi, világosító, felvételvezetői, rendezőasszisztensi és vágóasszisztensi feladatköröket.

akademia38_mozgokep16.jpg

Jelentkezési határidők, tanfolyamok kezdése

Hangosító képzés

Jelentkezési határidő: 2022.01.28.

Kezdés: 2022.02.12.

Világosító képzés

Jelentkezési határidő: 2022.02.04.

Kezdés: 2022.02.19.

Mozgóképgyártó képzés

Jelentkezési határidő: 2022.02.11.

Kezdés: 2022.02.26. 

 Sajtóinformáció: Bukovics Aliz - A38

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3316825112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása