Megjelent a MADMIKE zenekar legújabb klipje
2022. január 23. írta: Kultúrjunkie

Megjelent a MADMIKE zenekar legújabb klipje

272117036_3051194208468461_7412455556354696393_n.jpg

A zenekar hivatalosan 2018 év vége óta létezik, ami elhozta a végleges felállás megerősítését is: Csatáry Ádám (ének, gitár), Pardy Miklós (basszusgitár), Fehér Tamás (gitár, szinti), Hidas Máté (dob, vokálok).

Színre lépésünk óta megjelent két lemezünk: 2019-ben a 60-as évektől napjainkig tartó hajmeresztő utazásként is titulált „Ocean of Sounds” és a 2020-ban kiadott egyszerre sötét és ironikus „Are you a Dreamer?”. A kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk a klipekre és ezzel együtt a vizualitásra, 2019-ben hármat is készítettünk: a „Freakin’ out”-hoz, a „Moonlight Game”-hez, a „Memory Lane”- hez, majd 2020-ban a „Black Burger” című dalunkhoz.

2021-et a harmadik lemezünk, a „Confessions of a Madman” munkálataival töltöttük, amiről már 2021 második felében megjelent a „Money” és az „Inner Overdrive” két klip kiséretében.

Csatáry Ádám (gitár, ének) a dalról:

„A dal elsősorban az emberi hiszékenységről és naivitásról szól. Egyszerre nevetséges és ijesztő, hogy bárki kitalálhat bármilyen „tényt” és az emberek úgy osztják tovább mintha a valóság lenne. A Juicy News ennek az iróniába áztatott lenyomata, ami az összes konteót a refrénben lévő egyszerű kérdéssel rövidre szeretné zárni. Az őrületet az 1900 évek elején felvett Henry Klauser „Laughing Song” egy részlete teszi teljessé.”

A klipről:

A Juicy News az utolsó klip a „Confessions of a Madman” február végi megjelenése előtt, így kicsit felborítottuk az imázsvideó rutint. Ezúttal a barátainkat meghívva szerettünk volna egy egysnittes anyagot létrehozni, amihez a Riff biztosította a hangulatos helyszínt.

A    felvételt,    mint    ahogy    nagyobb    részt    eddig     is     -     Bikali     Sanyira     bíztuk.    Azonfelül, hogy a zenekar cameo-zik, a cselekményben több zenész barátunk is feltűnik (Bonilevine, möbius, BMC, Divided). A sztori szerint Ádám (gitár, ének) belép a bárba, ahol találkozik a csapos Mikivel (basszusgitár), aki rámutat, hogy milyen furcsa történések zajlanak a hely másik felén: 5G konteóhívők, laposföld-hívő Máté (dob), egy boszorkány és egy szabadnapos unikornis (Tomi – gitár, szinti) jelenléte forgatja fel egy egyszerű sör kikérését. Attól függetlenül, hogy csak lényegében a barátainkkal forgattunk, színészi téren mindenki kihozta magából a maximumot, amiért újfent hálásak vagyunk.

Sajtóinformáció: MADMIKE

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3616821004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása