Ne hagyd ki a Big Thief két legújabb szerzeményét!
2021. december 21. írta: Kultúrjunkie

Ne hagyd ki a Big Thief két legújabb szerzeményét!

big_thief_by_alexa_viscius_no_reason_spud_infinity.JPG

A Big Thief új albuma, a "Dragon New Warm Mountain I Believe In You" 2022. február 11-én érkezik. Eddig is kaptunk belőle egy sor ízelítőt, melyek bővelkednek a csapat maximumon pörgő zenei kémiájában, nem is csoda, hogy több 2021-es év végi listán is helyet kaptak. Nemrég pedig két friss szerzemény is befutott, a "No Reason" és a "Spud Infinity".

A közelgő dupla lemezt a zenekar négy etapban rögzítette, négy igazán különleges helyszínen: New York állam felső csücskében, a Topanga Canyonban, a Sziklás-hegységben és az arizonai Tucsonban. Az alkotófolyamat 5 hónapig tartott és 45 befejezett dalt eredményezett. Az utolsó session alkalmával a közeli kilátóból átszűrődő muzsikájának köszönhetően ismerték meg Richard Hardy-t, aki az elmúlt 30 évben számtalan lemezen játszott, köztük Carole Kinggel is. Meghívták, hogy "üljön be" néhány dalra, így az ő ihletett fuvolázása hoz melegséget a "No Reason" című új felvételbe is.

A "Spud Infinity" hasonlóan elragadó track, melyet Adrianne Lenker játékos dalszövege, az énekesnő öccsének dorombja és Mat Davidson hegedűje tesz teljessé. A dalt Adrianne szólóturnéján és a banda koncertjein is játszották, így mostanra igazi közönségkedvenccé vált.

Forrás: lightmedia music promo

Nyitókép: Alexa Viscius 

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5016789918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása