Tippek és ellentippek a nők karácsonyi ajándékaira
2021. december 07. írta: Kultúrjunkie

Tippek és ellentippek a nők karácsonyi ajándékaira

Mit ajándékozz és mit ne adj egy nőnek karácsonyra?

foreo_karacsony.png

Milyen jó szerelmesnek lenni karácsony idején! És már jöhet is a feladat, hogy megtaláljuk a tökéletes ajándékot szívünk választottjának. A FOREO bennfentes szakértői beavatnak, hogy szerintük mik a legszuperebb ajándékok és mik azok, amiket soha, de soha ne ajándékozz egy nőnek. Mármint, ha szeretnéd még látni az ünnepek után.

Ezeknek a meglepetéseknek biztosan örül egy hölgy:

  1. Utazni jó! Nem tud hibázni, aki az utazás élményével ajándékozza meg szerelmét. Nem kell egzotikus utat választani, természetesen nem tilos, de már egy kényeztető hosszú hétvége is biztos, hogy tökéletes választás. Ha mindezt egy szép díszdobozba rejtve adjuk át, akkor még nagyobb lesz a hatás.
  2. Divatot ajándékba! A férfiak nem feltétlenül értenek a divat trendekhez, de nem is kell „stylist” képesítés, hogy legyen egy divattal kapcsolatos szuper ajándék a fa alatt. Nem tanácsos a bolti eladókra hallgatni, hiszen ők nem ismerik szívünk választottjának ízlését. A legokosabb, ha egy vásárlási utalványt csomagolunk be és teszünk a fa alá. Azért fontos, hogy ismerjük a kedvenc divatmárkáját ehhez a manőverhez.
  3. Otthoni beauty klinika. Nemcsak szépséget adhat ajándékba az, aki egy jól megválasztott beauty-tech kütyüvel lepi meg kedvesét, hanem időt és kényelmet is ajándékoz ezzel. Hiszen otthon bármikor bevethető a FOREO valamelyik csoda eszköze, például a mélytisztító hatásáról ismert LUNA 3, vagy az azonnali arcfeszesítő hatással bíró BEAR mikroáramos készülék, és máris luxus szépségközpont válik a fürdőszobából! No, és milyen remek ajándék, ha ettől még jobban tündökölhet a párunk!
  4. Gasztro kalandozás. Közös élményekkel lehet a párkapcsolatot építeni. Erre remek alkalom lehet egy gasztro kurzus, ahol ketten elfőzőcskézve, felejthetetlen pillanatokkal lehetünk gazdagabbak. És nem mellesleg még pár gasztro fogást is megtanulhatunk.
  5. Parfüm a tuti. Nem tud hibázni, aki egy díszdobozos parfümmel lepi meg kedvesét. Egy dologra kell figyelni! Csak a kedvenc illat jöhet szóba. Igen, ezt ismerni kell, de ez könnyen kideríthető, ha egy adandó alkalommal kedvesen megdicsérjük az illatát, és megkérdezzük a parfüm nevét. Majd irány a parfüméria!

Ezt soha ne add karácsonyra szerelmednek!

  1. Vicces zokni, nem vicces. Bár most nagyon trendi a vicces zokni és tényleg szép csomagolásban is találni, de a „tilos listán” első helyen szerepel. Nincs unalmasabb ajándék ennél, és aki ilyet kap, azonnal ezt is érzi, csak éppen magáról. Ennél kicsit komolyabb ajándékra lesz szüksége annak, aki egy nőt le szeretne nyűgözni, nemcsak karácsonykor.
  2. Fitness bérlettel ne sértsd meg! Bár fontos a testedzés és az egészséges életmód is, de lehetőleg ne egy ajándékkal hívjuk fel erre a figyelmét a párunknak. Hiszen aki ilyet kap, azt gondolhatja, ez egy finom célzás arra, hogy nem tökéletes a formája. Bár sokan újévkor kezdik el az életmódváltást, de akkor sem jó ötlet fitness bérlettel megörvendeztetni.
  3. Szexi fehérnemű? Inkább ne! Nem a legjobb ötlet pikáns üzenetű ajándékot sem adni, hiszen ez egy meghitt ünnep. Az is előfordulhat, hogy a család is jelen van és együtt bontogatják majd az ajándékokat, gyanútlanul, miközben a csomagok közül előkerül egy nem odaillő ruhadarab...És legyünk őszinték, ezt inkább magának veszi a férfi…
  4. Szakácskönyv és fakanál. Megint az üzenettel van a baj. Bármilyen jó is az a szakácskönyv, inkább ne ezzel lepjük meg életünk párját. Ettől azt érezheti, még fejlesztheti a konyhaművészetét, hogy elérje azt a szintet, amivel szerelme elégedett lenne. Inkább a fenti ajándékok között javasolt közös gasztro élmény a jó megoldás.
  5. Porszívózz, édesem! Milyen praktikus ajándék egy modern háztartási eszköz, gondolhatja egy férfi. Lehet, de nem karácsonyra!  Ha háztartás vezetése egy véget nem érő feladatsor, szinte biztos, hogy nem ezzel kapcsolatos ajándékra vágyik a szeretet ünnepén. Morzsaporszívó és társai nem lehetnek a fa alatt, ha jót akarsz magadnak és a kedvesednek…

Sajtóinformáció: Ruskó Rita - Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5016775178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása