Sci-fi klippel jelentkezik a Heatlie
2021. november 26. írta: Kultúrjunkie

Sci-fi klippel jelentkezik a Heatlie

d75_1006.jpg

Heatlie Dávid bandája, a Heatlie új szerzeménnyel tért vissza. A Hideg Fény a zenekar új fejezetének első bekezdése. 

„Ez volt az első olyan dalunk amit közösen írtunk. Máté (dob) a szöveget, Misi (bass) a dalt, én pedig a dallamot. Szerettünk volna megteremteni egy hangulatot egy olyan konkrét helyzetben, ahol mi is szívesen hallgatnánk a számot. Például mikor éjszaka hazafele sétálsz egy buliból es hamarosan lemerül a telefonod, de a Hideg Fényt még meg tudod hallgatni...”- kezdte Dávid, akit épp a Farm VIP című sorozatban láthat a közönség.
A klip viszont másról szól, mint amit elsőre gondolnánk...

„Bánhegyi Tomi barátunk csinálta akinek a koncepciója az volt, hogy én, mint frontember, keressem meg a zenekartársaimat az éjszaka közepén es végül önmagamat is tálaláljam meg. Kicsit a PokemonGO-ra emlékeztetett az ötlet, de a végeredmény nagyon tetszett nekünk. Igaz, majd megfagytunk a novemberi éjszakában...” - mondta az énekes. „A Hideg Fény tehát valami új tőlük, minden szempontból.”

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4816765832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása