Teltházra számítanak a szállodák az ünnepi időszakban
2021. november 25. írta: Kultúrjunkie

Teltházra számítanak a szállodák az ünnepi időszakban

fxiclfec.jpeg

Klemm Balázs, a magyarországi és székelyföldi szállodákat üzemeltető cégcsoport, a Hotel & More Group vezérigazgatója beszélt a 2021 ősz végi - téli idényről.

A szállodák foglaltsága novemberben egy kicsit ugyan visszaesett, ahogy ilyenkor főszezon előtt szokott, azonban nem estek a 2019. novemberi foglaltsági szintjük alá.

- Idén, a tavalyi év hasonló időszakához képest sokkal magasabb foglaltság szintet produkálnak a szállodáink, így várhatóan 50%-os telítettséget fognak realizálni november hónapban. A karácsonyi időszakot tekintve elmondhatom, hogy szinte megteltek a szállodáink, aki szeretné a karácsonyt szálláshelyeink valamelyikében eltölteni, annak javaslom, hogy ne késlekedjen a foglalással. A vendégeink többsége már 3-4 nappal karácsony előtt megérkezik szállodáinkba, hogy kipihenten, felfrissülve élhesse meg a karácsony békés, nyugodt, varázslatos pillanatát.

Karácsony után természetesen a szilveszter a legnépszerűbb időszak még decemberben. Szilveszterre jelen pillanatban még valamivel több szabad kapacitással rendelkezünk, mint a karácsonyi időszakra, hiszen a szilveszter eltöltésének módja mindig kicsit később kerül szóba, mint a karácsonyé. Szilveszterkor is vonzó csomagajánlatokkal várjuk vendégeinket szállodáinkban. A programok kialakításánál az egész család kikapcsolódására gondoltunk, hiszen szállodáink többségében zenés estekkel, előadásokkal valamint gyerekprogramokkal várjuk a szállóvendégeinket.

- Már szót ejtettem a karácsony és szilveszter időszakáról, de nem szabad elfeledkezni a két ünnep közötti időszakról sem, hiszen sokan érkeznek akkor is a szállodáinkba. A karácsonyi ajándékbeszerzés, bevásárlás, sorban állás, nagytakarítás és vendéglátás után sokan igénylik, hogy kipihenhessék magukat a két ünnep között. Az utazók körében továbbra is közkedveltek a wellness szolgáltatások és a szállodák környékén található kirándulási lehetőségek. A szállodáink által kínált változatos csomagajánlatokkal az adott régiót és várost is igyekszünk vonzóbbá tenni, folyamatosan keressük az együttműködési lehetőségeket azokkal a településekkel, ahol hoteleink megtalálhatóak.

A szálláshelyeink személyzete elegendő létszámmal várja a decemberi hajrát, hiszen senkit sem küldtünk el a pandémia nehéz hónapjai alatt sem, megtartottuk a munkatársainkat. Persze, ennek ellenére volt 20% létszám lemorzsolódásunk. Továbbra is szigorúan betartjuk a járványügyi előírásokat, és elmondhatom azt is, hogy kollégáim 80%-a minimum 2, de akár már 3 oltást is felvett. Figyelünk arra is, hogy ha az egyik kolléga családjában vírusfertőzött van, akkor minden vele érintkező kollégát azonnal gyorstesztnek vetünk alá a vendégeink és dolgozóink biztonsága érdekében.

További információ: www.hmhotels.hu

Sajtóinformáció: Sárréti Anita

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5816764668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása