Végre a hazai mozikba is megérkezett az ősz legjobban várt filmje, a Dűne!
2021. október 21. írta: Kultúrjunkie

Végre a hazai mozikba is megérkezett az ősz legjobban várt filmje, a Dűne!

dune_jelenetfoto_9.jpeg

Valószínűleg a Dűne 2021 legnagyobb szabású, legkülönlegesebb, legjobban várt filmje – amelyet jórészt Magyarországon forgattak. A Szárnyas fejvadász 2049, az Érkezés és a Sicario rendezője elképesztő szereplőgárda segítségével, két részben álmodta vászonra a kultikus sci-fi regényt. A legfontosabb szerepekben olyan ismert és elismert színészek vannak, mint Timothée Chalamet, Zendaya, Javier Bardem, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Jason Momoa, Oscar Isaac és Josh Brolin. 


Az Atreides-ház fontos küldetést kapott: az Arrakisra kell utazzanak, hogy átvegyék a bolygó irányítását az egyik legnagyobb riválisuktól, az óriási hatalommal rendelkező Harkonnenektől . Ők azonban nem adják ki kezükből egykönnyen a hatalmast, és a háború ezzel elkerülhetetlenné válik. dune_600x889px_1.jpgDe a legenda szerint valaki megmentheti az univerzumot. Vajon valóban Paul Atreides (Timothée Chalamet) a kiválasztott? Fel tud nőni a feladathoz, amelyet még elképzelni sem lehet? Egy bizonyos, útja során a legjobb segítőket tudhatja maga mellett: édesanyját, Lady Jessicát (Rebecca Ferguson), apját, Leto herceget (Oscar Isaac), a félelmetes harcost, Duncan Idahót (Jason Momoa) és tanítóját, Gurney-t (Josh Brolin).

Forrás: InterCom 

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7316730986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása