Új dal A Bence kalandjaitól
2021. szeptember 09. írta: Kultúrjunkie

Új dal A Bence kalandjaitól

241134154_272299081123894_1589826571786178390_n.jpg

A Balaton környéke fontos szerepet tölt be A Bence kalandjai életében, így legújabb dalát is a balatoni hegyek panorámájával a háttérben rögzítette. A Fogadalom jól csúszik egy fröccs mellé még az őszi délutánokon is.

A Bence kalandjai Jobbágy Bence külön bejáratú világa. Az énekes-dalszerző akusztikus dalaiban és életében is fontos helye van a Balatonnak és környékének, hiszen Kővágóörsön találta meg otthonát és első, Tengerek c. lemezének borítóját is a magyar tenger ihlette.

Ezúttal viszont nem maga a tó, hanem a környék csodálatos szőlőhegyei tűnnek fel videójában, ahogy a pécselyi Mórocz Pincészet teraszán játszik. A helyszínválasztás nem véletlen, a Fogadalom megszületése ugyanis nagyon is köthető a borokhoz: „A Fogadalom c. dalt Mórocz Tamás megkeresésére írtam. A borász régi barátom és azt találta ki, hogy zenészek „kiadatlan” dalait párosítja boraihoz. Úgy gondoltam ez a könnyed, ironikus dalocska jól passzol egy laza fröccsözéshez. A szöveget Varga Júlia kötetében olvastam és annyira adta magát a hangulat, hogy szinte csak el kellett énekelni! Bájos, de elgondolkodtató. Szeretem” – meséli Bence.

A Bence kalandjai – Fogadalom:

A Fogadalom játékossága akár az őszi „nagy újrakezdésekhez” is lelket önthet mindenkiben. A szeptember beköszöntével pedig A Bence kalandjai is útra kél: szeptember 10-én Badacsonyörsön és Kővágóörsön, 17-én Szentbékkállán, 18-án pedig Szolnokon játszik.

https://www.facebook.com/abencekalandjai

09.10. - Badacsonyörsi Szüreti Muri

09.10.- Kővágóörs Alkotótábor

09.17. - Pegazus, Szentbékkálla

09.18. - TISZApART Mozi, Szolnok

Sajtóinformáció: Nagy Kátya

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1916684572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása