„Ma este felnövünk” - Indul a Centrál Színház őszi évada
2021. augusztus 25. írta: Talabos Dávidné

„Ma este felnövünk” - Indul a Centrál Színház őszi évada

legenylakas_olvaso_horvathjudit_net-5864.jpg

A Centrál Színház teljes erővel és lelkesedéssel készül az új, őszi évadára. Lesz dráma, önálló est, vígjáték és filmes elemeket használó darab is. A tervekről és az új évadról Puskás Tamás igazgató úrral beszélgettünk.

Hogyan készül a Centrál Színház az őszi évadra?

Puskás Tamás: Reménykedve és nagyon sok munkával, ugyanis másfél év kényszerű pihenőjéből kell felráznunk magunkat. Reméljük, a járvány nem szorít minket ismét az online térbe, bár ott is nagyon szép eredményekkel büszkélkedhetünk, volt olyan előadásunk, Molnár Ferenc Delilája, amelyre 4000 néző váltott jegyet. De az igazi öröm, nézőinkkel a színházban találkozni.

hazassagileckek_ea_horvathjudit_net_4563.jpg

Milyen előadásokat láthatunk az új évadban?

Puskás Tamás: Szeptemberben Pokorny Lia önálló estjével a Liaison-nal kezdünk. Október végétől Allan Benett: Beszélő fejek című darabjára válthatnak majd jegyet, amelyben négy színész mesél kisemberek életéről, négy látszólag hétköznapi életről, melyek, ha közelhajolunk, komoly meglepetéssel szolgálnak. Ebben Liptai Claudiát, Scherer Pétert, Borbás Gabit, és Sztarenki Dórát láthatjuk. Januárban a Network” című darabot mutatjuk be Alföldi Robert, László Zsolt és Tompos Kátya főszereplésével. A történet egy televíziótársaságnál játszódik, úgyhogy bőven lesz alkalmunk az előadásban filmes eszközökkel kisérletezni.Végül márciusban az öt éve futó sikerünk, a „Ma este megbukunk” alkotóinak újabb remekét tervezzük bemutatni „Ma este felnövünk” címmel, replika előadás formájában: vagyis az előadás az angol rendezőnő vezényletével készül.

Nagyon köszönjük és nagyon sok sikert kívánunk az új évadhoz!

buszkesegesbalitelet_ea_horvathjudit_net-1984.jpg

A fotókat Horváth Judit készítette.

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6616669866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása