Koncerthelyszínnel egybekötött újhullámos kávézó nyílik Budapesten
2021. augusztus 10. írta: Kultúrjunkie

Koncerthelyszínnel egybekötött újhullámos kávézó nyílik Budapesten

ison_kozossegi_ter_3_masolata.jpg

Augusztus 29-én újabb közösségi térrel színesedik Budapest kulturális életének palettája, ugyanis hivatalosan is megnyitja kapuit az ISON. Zene, specialty kávé és különleges hangulat várja azokat, akik betérnek a Hársfa utca és a Barcsay utca sarkán található helyiségbe.

szent_efre_m_fe_rfikar_fotokredit_odpictures_orba_n_domonkos_masolata.jpg

Fotó: ODPictures, Orbán Domonkos

Az ISON a Szent Efrém Férfikar koncertjével indítja útjára a legelső szezonját augusztus 29-én, mint koncerthelyszín. A kávézó kínálatába pedig már a nyitónapon mindenki belekóstolhat: ugyanis aznap már reggel 8-tól finom specialty kávéval, péksüteményekkel és italokkal várnak mindenkit az ISON-ban. Az ételek és az italok elfogyasztása közben megtekinthető az a pop-up kiállítás is, ami bemutatja, hogyan született újjá a 12 éve használaton kívüli erzsébetvárosi üzlethelyiség és alakult át 21. századi közösségi térré.

A szervezők a gyermekek számára is készültek programokkal: a legkisebbek a játszósarokban élvezhetik a nyitóeseményt, a játékos kedvű nagyok pedig a nap folyamán többször is interaktív közös zenélésben vehetnek részt a Szent Efrém Férfikar tagjaival.

A hivatalos megnyitó 18:00 órakor kezdődik, amire támogatói jegyeket lehet váltani: a közönség nem „csak” egy exkluzív koncertélményben részesül ezáltal, hanem örökbe is fogad egy ülőhelyet, egy konkrét széket az ISON-ban. A megnyitó tehát egyben székfoglaló is, így a résztvevők valóban részesei lehetnek az ISON jelenének és jövőjének.

ISON. Art is ON.

Forrás: ISON

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr416655918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása