Ezek a legnépszerűbb játékok idén nyáron
2021. június 24. írta: Kultúrjunkie

 Ezek a legnépszerűbb játékok idén nyáron

A bizonyítványosztás időszakában kérdezték a szülőket

fius_jatekok.jpg

Összeállították a 2021-es nyár legnépszerűbb fiús és lányos játékainak toplistáját. A közel 1300 szülő véleménye alapján kialakult rangsor élén buborékfújó fűnyíró és egy síró babafigura áll. Ugyanakkor mellettük töretlen az érdeklődés a szabadtéri játékok, csúszdák, hinták és labdák iránt is.

A TM Toys közel 1300 szülő válasza alapján állította össze az idei nyár legnépszerűbb játékainak toplistáját. Az ország egyik legnagyobb játékdisztribútora elsőként a kiskereskedelmi partnerek visszajelzései alapján szűkítette a listát, majd a szülőket kérdezték arról, hogy a megversenyeztetett termékek közül melyik játékok a legkedveltebbek. Mindezt két rangsorban adták közzé: külön keresték a lányok és a fiúk kedvenceit.

A lányos játékok versenyzői közül a Cry Babies Magic Tears Gold edition lett az első helyezett. A márka gyűjthető babákból áll, amelyek figurái sírnak, könnyeikre pedig a cumijuk a gyógyír. A babákat azért is övezi nagy siker és népszerűség, mert azonos címen egy internetes mese is készült hozzájuk, aminek már a harmadik évadát nézik gyerekek milliói a YouTube-on. A lányok kedvenc játékainak képzeletbeli dobogós második helyére az I love VIP Pets került, a bronzérmet pedig a Kindi Kids babák nyerték el.

A fiú játékok közül a legnépszerűbb ezúttal a FruBlu buborékfújó fűnyíró lett. A gyártó szerint a termék a különleges folyadékának köszönheti nagy sikerét, amivel óriás méretű buborékokat lehet fújni. A fűnyíróval a kisgyerekek sokszor utánozzák a szüleiket fűnyírás közben, miközben buborékokkal terítik be a kertet. A fiús játékoknál az ezüstérmet a Laser X játékfegyver nyerte el, a bronzérmet pedig a Boom City Racers autói kapták.

Játékok, amikért érdemes letenni a digitális eszközöket

A legnépszerűbb játékokat kereső szavazás célja az volt, hogy segítsenek olyan izgalmas termékeket találni a szülőknek, amelyekért szívesen teszik le a gyerekek a digitális eszközöket. Bár sok anyukának és apukának sajnos egyre nagyobb fejfájást okoz kicsik telefonoktól, tabletektől és tévéképernyőktől való elszakítása, a nyár jellemzően kevesebb képernyőhasználattal jár.

„A nyár alapvetően nem a klasszikus szobai játékokról, hanem a kültéri kikapcsolódásról szól: főleg a csúszdák, a labdák, a hinták, és természetesen a buborékfújók kapják a főszerepet. Ez alól kivételt képez a Gyereknap és a bizonyítványosztás időszaka, hisz ilyenkor rengeteg szülő nem tudja, hogy mivel is jutalmazza meg gyermekét vagy unokáját” – mondta Lippai Nikolett, TM Toys marketing referense.


TOPLISTÁK

Legnépszerűbb lányos játékok 2021
1. helyezett: Cry Babies Gold edition
2. helyezett: I love VIP Pets
3. helyezett: Kindi Kids

Legnépszerűbb fiús játékok 2021
1. helyezett: FruBlu buborékfújó fűnyíró
2. helyezett: Laser X játékfegyver
3. helyezett: Boom City Racers

Sajtóinformáció: Koczka Máté

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6116603150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása