Megjelent a Space Wolk első videóklipje!
2021. június 18. írta: AidaAlexa

Megjelent a Space Wolk első videóklipje!

201482553_4243215892452907_1020190142700257801_n.jpg

A korábban nálunk debütáló Space Wolk, a múlt hét folyamán vizuális élményként is bemutatkozott az első megjelent videoklipjével.

Az Artificial Paradise erősen társadalomkritikus dalszövege most már láthatóvá is vált a szemünk előtt. Ha eddig nem tudtuk volna, hogy milyen gondolatokat társítsunk a dalhoz, a Besenczi Richárd által rendezett és megvalósított vizuál biztosan átkalauzol minket egy még általunk ismeretlen, disztópikus világba. 

A dal meghallgatása után egyből kialakult Ricsiben egy orwelli vízió. A srácok három perces világában a társadalmi osztályok közötti szakadékra éleződik ki a helyzet. A koncepció szerint a zenekar tagjai a leszakadt munkásosztályhoz tartoznak, akik egy szervezet keretein belül lépnek fel az elnyomó hatalom ellen. Ez az ellenállás a Space Wolk, ami reményt ad a diktatúra eltörlésére.

A zenekar tagjai fontosnak tartják felhívni a figyelmet a globális méretű problémákra is. Hisznek abban, hogy kiegyensúlyozott emberekként van leginkább erejük és lehetőségük foglalkozni azokkal a mindenkit érintő nehézségekkel, amik mellett nagyon sokan elsétálnak szó nélkül. Nyitott szemmel járnak, határon innen és túl, gazdasági, politikai, társadalmi kérdésekben egyaránt.

A mindennapokkal való küzdelmeik sorra hoznak olyan szituációkat, amik inspirálják őket az újabbnál újabb témák megtalálásában. 

A klipsorozat első része Kőbányán készült, a 4K épületében. Ez mindössze annyit tesz, hogy hamarosan jön a folytatás, amiről mi is biztos beszámolunk majd!

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9816597966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása