A nyár románcával csábít a mozikba augusztus 19-től az Így vagy tökéletes
2021. június 11. írta: Kultúrjunkie

A nyár románcával csábít a mozikba augusztus 19-től az Így vagy tökéletes

ivt_plakat_0608.jpg

Augusztus 19-től lesz látható a hazai mozikban, az idei Magyar Mozgókép Fesztiválon hat díjra jelölt új romantikus vígjáték, az Így vagy tökéletes. A Varsics Péter rendezésében vászonra vitt, sok humorral elmesélt érzelmes történet az ezoterikus sikerkönyv szerzőnő és a magát tehetséges szépírónak gondoló, kiégett reklámguru hazugságokkal, önbecsapásokkal teli kapcsolatát követi nyomon, amibe belekeveredik a nagyszájú kolléga, a felnőtt tinilány, pár megbízhatatlan pasi, az életunt műkritikus meg a dögös reklámszépség. A film főszerepeit Fekete Ernő, Béres Márta, Lengyel Tamás, Trokán Nóra, Hais Dorottya, Dér Zsolt alakítják, illetve feltűnik mellettük Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter és Hegedűs D. Géza is.

„Az Így vagy tökéletes egy romantikus vígjáték, ugyanakkor a film kicsit túl is lép a műfaj keretein. Könnyed, szerethető történetet mesél el, ám teszi mindezt kellő őszinteséggel, az emberi gyengeségek karikírozásával, a reklámos világ, a közösségi média gyakran álvalóságos működésének humoros pellengérre állításával. Alaposan bemerültünk a párkapcsolati játszmák mikéntjébe, és az életből vett karakterek, a nézők számára is ismerős helyzetek bemutatásával szeretnénk a közönség számára önfeledt szórakozást nyújtani, mert a mögöttünk hagyott időszak után sokszorosan ráfér mindenkire a nevetés. Ehhez most csak a mozikba kell majd eljönni.” – hangsúlyozta a rendezőként első játékfilmjével debütáló Varsics Péter, aki korábban kreatív vezetőként olyan nagy sikerű hazai produkciókban dolgozott, mint az Aranyélet, vagy a Terápia című sorozat.

Az Így Vagy Tökéletes forgatókönyvét Csurgó Csaba (Megdönteni Hajnal Tímeát, A tanár, Apatigris) írta. Az operatőri feladatokat Nagy András (Apró mesék, Hurok, Post Mortem) látta el. A film látványtervezéséért Varga Judit (Átok, Delta, Egy nap) felelt, a jelmezek Andó Ildikó (Köntörfalak, Megdönteni Hajnal Tímeát) munkáját dícsérik. A film producerei pedig Lajos Tamás (Apró Mesék, Örök Tél, A játszma) és Köves Ábel (Apró Mesék, Post Mortem) voltak.

A Szupermodern Stúdió gyártásában, a Nemzeti Filmintézet támogatásával elkészült Így vagy tökéletes augusztus 19-től látható a hazai mozikban az InterCom forgalmazásában.

 Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1016589166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása