Analog nyitóbuli Antares és Sorbonne Sexual fűszerezéssel
2021. június 06. írta: chivasflora

Analog nyitóbuli Antares és Sorbonne Sexual fűszerezéssel

analog.jpg

Szombaton az Antares és Sorbonne Sexual zenekarokat lestük meg a felújított Analog Music Hallban.

Ütősen kezdte az idei szezont a Kondorfa utca 8. A koncertterem kapott egy modernebb megjelenést és egy komolyabb szellőztető rendszert, amivel így még időben sikerült a nagy melegtől megszabadulni a beltéren. A bárpultnál tömeg, de a kiszolgálás kiváló.

A Sorbonne Sexual erősen kezdett, és sikerült a stúdiófelvételeknél hallható 'alteresebb' anyagra rácáfolni.

Durvább, rockosabb és kellően izgatta a pandémia alatt lecsillapodott kedélyeket. A fiúk színpadi jelenléte csak hab volt a tortán a zenéjük mellett, amivel felrázták a 'csak egy kis zene szombatra' érzéssel érkezőket is.

analog2.png

Antaresékről pár szóban: funky, jazz, blues és egy kevés 70-es éves hard rock. Minden tökéletesen ötvözve. Előadásában agyeldobós. Hazai viszonylatban nehezen találni még csak hasonlót is. A műfajok közti mozgolódást lazán egyensúlyozzák, hogy a közönségnek ne legyen túl sok, miközben óriási hangulatot teremtenek.
Az élőzene nélkül maradt időszakból kiszabadult tömeg őrjöngött. Bodysurf, tánc és egy kis pogó. Kell ennél több?

Habár lemezbemutató volt, az előző lemezről is felcsendültek a klasszik dalok. Többek közt a kedvenceim is: Become a man, Listen és a végére odacsaptak egy Every second-öt is, amitől még percekig álltunk egy helyben.

analog3.jpg

Annyit mondok, ha pár év múlva arénát töltenek Fecóék, én ott leszek! Összességében nagyot szólt a tegnap este, újra éreztük, hogy élünk.

 Szerző: Könnyű Flóra
Fotók: Ádám Dóra

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6916584060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása