Szakács Gergőék feladták a leckét legújabb klipjükben
2021. május 15. írta: Kultúrjunkie

Szakács Gergőék feladták a leckét legújabb klipjükben

A Follow The Flow feladja a matek leckét

unnamed_139.jpg

Az együttes legújabb dala a kedvenc tantárgyuk és a csajozás között von párhuzamot. A "Matek" a Follow The Flow korábbi, melankolikusabb dalainak szöges ellentéte, amely a "Gavallér"-t követve újra megvillogtatja BLR, Fura Csé és Szakács Gergő  humorérzékét.

"Tavaly gondolkoztam el azon, hogy hány matekos kifejezést használunk a mindennapi nyelvben, és hogy ezeket udvarlásra is használhatnánk. Innen jött a "Matek" alapötlete." - vezette le az egyenletet Fura Csé.

"Megpróbáltuk magunkat 2,5 perc erejéig nem komolyan venni, és ez lett az eredmény. Ez a fajta könnyedség és poén szokatlan tőlünk, de reméljük, sikerül mosolyt csalnunk néhány arcra!" - egészítette ki Szakács Gergő.

"Minden percet, amit a Matekkal töltöttem, élveztem, ez talán hallatszik is a szövegrészemen!" - tette hozzá BLR. "Több olyan kommentet és rajongói hozzászólást kaptunk, hogy a dalaink egyre szomorkásabb, és hogy igény van egy vidámabb megjelenésre. Szerintem ránk is ránk fért már egy felszabadultabb szám!"

"Anyai ágon tízből hét matek tanár van a családban, úgyhogy elvben a véremben van a matek - a gyakorlatban olyan volt a szövegírás, mintha érettségire készülnék... Mindannyiunknak fel kellett elevenítenie a nem létező tudásunkat!" - foglalta össze Fura Csé.

A dalhoz egy agyament klip is készült, ahol a Follow The Flow tagjai három őrült tudósként dolgoznak a tökéletes nő receptjén. Hogy sikeres volt-e a kísérlet? A klipből kiderül!

Sajtóinformáció: Ozorai Sára

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5716560914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása