Mézes ajándékötletek a BeoBee Méhészettől
2021. május 08. írta: Kultúrjunkie

Mézes ajándékötletek a BeoBee Méhészettől

170637389_2872792549606591_7524289505503758319_n.jpg

BeoBee - BIO méhviaszos kendő

Ökodilemma: mibe csomagoljuk az otthon készített útravalónkat, úgy hogy az környezetkímélő, biztonságos és esztétikus is legyen? Ideális megoldás a BeoBee Méhészet méhviaszos kendője, amely nem más, mint prémium lenvászonra vasalt BIO méhviasz. Egy szett 3 féle méretű kendőt tartalmaz, így az almától a szendvicsig sokféle élelmiszer csomagolására használhatjuk őket.

Ezek a 100%-ban természetes és kézzel készített kendők felválthatják a folpackot, alufóliát, műanyag dobozokat és zacskókat a háztartásunkban! Rengetegszer újrahasználhatók, elhasználódás után pedig komposztálhatók! Környezetbarát ajándék a méhektől mindenkinek, aki törődik a Földdel.

Elérhető: beobee.hu

Ár: 2900 Ft

BeoBee - Hortobágyi BIO Vadvirág méz

Aranysárga édes csoda Hortobágy szívéből! A különleges zamatú, nyári mezők illatát rejtő Hortobágyi BIO Vadvirágméz igazi különlegesség: a Hortobágyi Nemzeti Park szívéből, érintetlen méhlegelőkről származik.

A BeoBee Méhészet fajtaméze a rangos szakmai díjak mellett 2020-ban elnyerte a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság Nemzeti Parki Termék Védjegyét is, amely a vásárlók és fogyasztók felé minőségi garanciát jelent. Érdemes kipróbálni ezt a különlegesen egyedi, ritkaságnak számító méz fajtát!

Elérhető: beobee.hu

Ár: 950g, 3800 Ft

BeoBee - Bodzás Krémméz

Itt a bodzaszezon és vele együtt a mámorító édeskés illat! Ami sajnos hamar elillan... Ha később is szeretnénk a tavaszi bodza aromáját élvezni, akkor próbáljuk ki a BeoBee Méhészet bodzás krémmézét. A frissítő aromájú, bodzás ízvilágú különlegesség a bodza és repce jótékony hatásait zárta magába. Különleges zamata miatt ideális teába és limonádéba keverve. Induljon az egész éves bodzaszezon!

Elérhető: beobee.hu

Ár: 950g, 2900Ft

 

BeoBee - Ajándék mézválogatás

Születésnap? Házassági évforduló? Mindannyian keressük a szép, különleges, mégis hasznos ajándékokat. Érdemes ilyenkor a mézre, és annak jótékony hatásaira gondolni. A BeoBee Méhészet mézkülönlegességeiből összeállított csomagja tökéletes ajándék lehet azoknak, akik szeretik a mézet, tudatosan táplálkoznak és értékelik a helyi termékeket. A gourmet szettben népszerű akácmézet, díjnyertes repce krémmmézet és védjegyes Hortobágyi BIO vadvirágmézet találunk.

 Elérhető: beobee.hu

Ár: 3x250g 4000Ft

Sajtóinformáció: Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6616526194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása