A Freeszfe Egyesület elindította Patreon oldalát: Segítsd őket te is!
2021. május 06. írta: Kultúrjunkie

A Freeszfe Egyesület elindította Patreon oldalát: Segítsd őket te is!

k_1.png

A Freeszfe Egyesület elindította a Patreon oldalukat, melyen keresztül akár havi rendszerességgel is támogathatod őket, és már e hónaptól fogva bevonódhatsz az Egyesület életébe.

A Freeszfe Egyesület:

- Hírlevelet küld számodra, hogy értesülj minden aktualitásról a Freeszfe Egyesülettel kapcsolatban.

- Ezen a felületen is elérheted a ’Szabad az E – Freeszfe TV’ adásait.

- Meghallgathatod a rendszeresen jelentkező hangoskönyv adásukat, amiben az Egyesület tanulói olvasnak fel verseket és novellákat. Ajánlhatsz is a hangoskönyv sorozatukba olyan műveket, amelyeket szeretnél, ha a hallgatók felolvasnának.

- Exkluzív tartalmakhoz kapsz hozzáférést, betekintést engednek az Egyesületben zajló alkotófolyamatokba: werk-fotók, werk-videók, filmnovellák, látványtervek válnak láthatóvá.

- Részt vehetsz a rendszeres időközönként jelentkező online filmklubjukon és olvasókörükön, melyeket hallgatók és oktatók közösen tartanak.

- A pandémiás helyzet elmúltával pedig eseményeket is szerveznek majd: főpróbák, premier előtti filmvetítések, épületbejárások és sok-sok izgalmas program vár még rád!

Az Egyesület a már meglévő hallgatók oktatása mellett számos hosszútávú tervvel rendelkezik.

Amilyen hamar csak lehet, szeretnének új tanulókat és oktatókat soraik között tudni, ezért különböző képzések és workshopok elindítását tervezik. Ezen kívül otthont szeretnének találni, és azt tevékenységükhöz illően berendezni. Egy olyan közösségi alkotóműhelyt képzelnek el, ahol nem csak tanulni tudnak, hanem bemutatni mindazt, amire büszkék. Ezt pedig természetesen az őket támogató közösség minél intenzívebb bevonásával tervezik.

Ahhoz, hogy céljaik megvalósuljanak, rengeteg segítségre van szükségük. A közösség tagjai jelen pillanatban mindenféle ellenjuttatás nélkül végzik az Egyesület fennmaradásához szükséges munkát: oktatnak, adminisztrálnak, terveznek, szerveznek. Hosszú távon ez azonban nem fenntartható, ezért Rád is szükségük van! Minden támogatásnak örülnek a legfontosabb most számukra a kiszámíthatóság.

Ezért, ha teheted, állítsd be a havi rendszerességű támogatást itt, a Patreonon!

Ha csak egyszeri összeggel támogatnád őket, arra is van lehetőség:

magnetbank.png

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1216524800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2021.05.06. 21:03:11

Ezeket?
Ahhoz le is kéne valamit tenni az asztalra.
süti beállítások módosítása