Nyáron érkezik Billie Eilish új lemeze
2021. április 28. írta: Kultúrjunkie

Nyáron érkezik Billie Eilish új lemeze

Az új album július végén fog megjelenni

be_hte_title_cover_final_ed.jpg

Billie Eilish számára az első áttörést az ocean eyes hozta 2016-ban. Azóta pedig megállíthatatlan: a 19 éves énekesnő sorra dönti a rekordokat, főleg miután két éve megjelent első lemeze, a WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? Ő a legfiatalabb előadó, aki a Grammy összes fontosabb kategóriájában jelölést, majd díjat is kapott. A Legjobb új előadó, Az év albuma, Az év dala (bad guy), Az év felvétele és A legjobb pop album kategóriákért járó szobrocskát is hazavihette 2020-ban.

2021-ben pedig mindezek mellé megkapta Az év felvételéért (everything i wanted) járó Grammyt, illetve a No Time To Die is díjat ért a saját kategóriájában – azt pedig mondanunk sem kell, hogy a Bond-filmek történetében sem volt nála fiatalabb, aki főcímzenét írt és énekelt volna. A díjátadó után egyébként kiderült, hogy az énekesnő végig parókát viselt: megvált a védjegyének számító zöldes árnyalattól, és szőkére festette a haját.

Billie Eilish nemcsak július 30-án megjelenő albumának címét árulta el (Happier Than Ever), hanem azt is, hogy csütörtökön új dallal lepi meg hatalmasra duzzadt rajongótáborát. Sőt, az album tracklistje sem titok már: korábban megjelent dalai közül felkerült a lemezre a my future és a Therefore I Am is.

Eilish a tőle megszokott módon az új lemez munkálataiba sem vont be egyetlen külsős producert vagy dalszerzőt sem, testvére, FINNEAS az album producere és társ-dalszerzője is egyben.

Sajtóinformáció: Universal Music Hungary

Borítókép: Kelia Anne MacCluskey

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6016516342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.04.29. 21:18:43

És megpróbál majd énekelni is rajta? :-D
süti beállítások módosítása