Új dallal jelentkezett a nagylemezét készítő Azahriah
2021. április 16. írta: Kultúrjunkie

Új dallal jelentkezett a nagylemezét készítő Azahriah

unnamed_1_63.jpg

A magyar zeneiparon viharként végigsöprő és százezreket meghódító fiatal zenész egy üde, tavaszi dallal jelentkezett. A pozitív hangvételű "aight" Azahriah készülő nagylemezének második előfutára.

Azahriah 2019-ben robbant be a köztudatba angol nyelvű számaival. A szakmát maga kitanuló- és felfedező fiatal 2020-ra már egy saját lemezzel jelentkezett, amelyet 2021-ben újabb album követ. A készülő 'Camouflage' című lemezen a tervek szerint kizárólag angol nyelvű számok kapnak majd helyet, mint az énekes előző megjelenése, a "4K LOVE", és a most debütáló "aight" is.

"Teljesen átjárt a tavaszi hangulat, innen jött a boldogabb, tavaszi fless és hangvilág" - mondta az "aight" születéséről Azahriah. "Tetszett a kontraszt a felhőtlen hangzás és a melankolikusabb mondanivaló között. Nem feltétlenül kell elkomolykodni, túlkomplikálni a dolgokat" -tette hozzá a fiú.

Az énekes következő megjelenése egy, az albumtól független, Desh-sel közös magyar nyelvű dal lesz, amely május első felére várható. "Nagyban zajlanak az előkészületek hozzá, remélem, az is elnyeri majd minél többek tetszését!" 

Sajtóinformáció: Ozorai Sára - Supermanagement

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6416503598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása