Új dal a Space Wolktól
2021. április 10. írta: AidaAlexa

Új dal a Space Wolktól

Space Wolk - Artifical Paradise

artificial_paradise_4k_yt.jpg

Korábban már hírt adtunk a karantén alatt alakult alternatív rock zenekarról, a Space Wolk-ról. Idén első megjelenésükre kicsit többet vártunk, mint kellett volna, de azt kell mondanom megérte. 

A nagylemez első dalát ismerhetjük meg az Artifical Paradise című szerzeményben. Ahogy már ebből a két szóból is érzékelhetjük, enyhén társadalomkritikus hangvételt vettek fel a srácok. A szövegben a jelenlegi generációkat gyötrő problémák többsége felfedezhető. Egészen a social média buktatóitól kezdve a politikai túlkapásokon, a társadalmi egyenlőtlenségen át számos értelmezése lehet a mondanivalójuknak. 

A dalhoz készült grafika is érzékelteti, hogy mindazt a jót, ami még a világunkban van, egy burok alatt tartani a legbiztonságosabb. Hiszen a negatív energiát, ami több oldalról támad minket nap, mint nap, csak úgy védhetjük ki, ha rendelkezünk a megfelelő pajzzsal, amivel túl tudunk nőni a lelki, valamint fizikai abúzuson, az igazságtalanságon, az elnyomáson és azokon a problémákon amik szépen lassan kiölnék belőlünk az emberiséghez fűződő reményt. 

172055392_218945563356027_3542682495298618708_n.jpg

Pár héten belül érkezik a dalhoz készült videoklip is, amely szándékosan direkt és utópikus szemléltetése lesz mindannak, ami felé tart a világunk országhatáron innen és túl. 

Viszont, amíg a klip készül, addig pörgessétek a dalt Spotify-on!

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7316496662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása