A természetbe csalogat a Follow The Flow legújabb dala
2021. április 02. írta: Kultúrjunkie

A természetbe csalogat a Follow The Flow legújabb dala

unnamed_5_22.jpg

Az együttes legújabb szerzeménye, a „Régi mese” Magyarország mesés tájai és természeti kincsei előtt tiszteleg. A szám a Varázslatos Magyarország megbízásából készült.

"Mindannyiunk számára fontos a természet, sok időt töltünk a szabadban. A Régi mesével szeretnénk ráébreszteni a hallgatóságot arra, hogy milyen csodálatos helyek vesznek minket körül az országhatáron belül is, amiket érdemes látni, megörökíteni, és ezáltal védeni!"- foglalta össze a dal üzenetét Szakács Gergő.

"A vírushelyzet miatti bezártság alatt még fontosabb szerepe van a természetnek, még többen szabadulnak ki a zöld területekre, így kifejezetten aktuális volt a dal mondanivalója." - tette hozzá BLR.

A Varázslatos Magyarország a fotózáson keresztül biztatja arra az embereket, hogy menjenek ki a természetbe és örökítsék meg az ország nemzeti parkjainak szépségeit.  A Régi meséhez készült klip a VM fotópályázat díjátadóján debütált, a videóban a 2020-as fotópályázat nyertes darabjai is szerepet kaptak. 

"Különleges élmény volt a győztes fotókkal szerepelni. A szünetekben újra és újra néztem a fényképeket, teljesen lenyűgöztek. Örülök, hogy a klipbe is bekerültek, így még hitelesebben adják át az üzenetet, hogy mennyire is varázslatos Magyarország." - tette hozzá Fura Csé.

Sajtóinformáció: Ozorai Sára - Supermanagement

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2816486820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása