Új klipjében rajzfilmfiguraként láthatjuk Szilárdot
2021. március 21. írta: Kultúrjunkie

Új klipjében rajzfilmfiguraként láthatjuk Szilárdot

rossz_lo_thumbnail_v03.png

Ébredés egy tó közepén, ejtőernyős ugrás a levegőből - Balanyi Szilárd új klipjében ehhez hasonló kalandokba keveredik zenekara társaságában. Igaz, rajzolt alakjukban. A Rossz ló c. videó egy mesés kaland, mely egyben immáron az ötödik klip az ősszel megjelent Ego tréning EP-ről. A klipen túl Szilárd újabb meglepetéssel is készül: március 27-én online koncertet adnak Szilárd Zaj tréning @ Csend stúdió címen.

A hatszámos Ego tréning EP mindegyik dalához külön videóval készül Szilárd, vizuálisan is megerősítve azok történeteit. Így láthattunk már a karantén körülmények között készült meghitt Mondd vagy súgd, a zenekari terápiát lefilmezett Ego tréning, a csillám diszkós Zéró gravitáció és az elhagyatott hotelben forgott Okos rulett videóját, most pedig itt a legújabb, a Rossz ló.

Rossz ló:

A dal szövegét Kardos-Horváth János írta: „A refrén egy sorával kerestem meg Janót, hogy ehhez az egyhez ragaszkodom, a többit rábízom: „Te vagy a rossz ló, nem tehetek rád”.  Zeneileg is ez a legizgalmasabb dal az albumról.  Az eredeti, demó változathoz képest ég és föld! Rá sem ismernétek” - meséli Szilárd. A Rossz ló a nyughatatlanságot, elégedetlenséget, az új hajszolását járja körbe. Ehhez igazodva egy kalandos klipet álmodtak meg hozzá, melyet Gaál Mici illusztrátor rajzolt meg. Az aprólékos munkát már szeptemberben elkezdték, a végeredmény pedig magáért beszél: „nagyon vicces élmény volt először megnézni. Mintha a saját életünk mesekönyvét lapozgatnám!”

Szilárd Zaj tréning @ Csend stúdió trailer:

Az új klip mellett Szilárd március 27-én egy online koncerttel is készül, mely az elmaradt lemezbemutatót hívatott pótolni. A Szilárd Zaj tréning @ Csend stúdió felvételei ráadásul nemcsak a közönség számára jelenthet koncertélményt, hanem a zenészek számára is igazi élmény volt ismét összegyűlni: „Zenélni, együtt zenélni, maga volt a földi paradicsom! Mintha ezer éve nem ihattunk volna, úgy vedeltük a megszólaló hangokat! A próbák iszonyat jó hangulatban teltek, a felvételről nem is beszélve. Egészen új, rég nem tapasztalt dimenziók nyíltak meg újra... Egy klipforgatást is beszuszakoltunk a próbák elé, így olyan volt mintha egy hetes turnén lennénk. Szombaton klipforgatás (KÖSZI), hétfő, kedd próba, szerdán pedig rögzítettünk az online session-t... Óriási feeling volt!”

A koncert március 27-én, este 20-kor debütál a Tixa oldalán és április 5-ig lesz visszanézhető.  Ego tréning: https://backl.ink/142761266

Klipek:
Okos rulett
Zéró gravitáció
Ego tréning
Mondd vagy súgd

További információ:
Facebook
Weboldal
Instagram

Sajtóinformáció: Nagy Kátya

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5716472320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása