Szerezd meg hát mind! - Ünnepeld te is a Pokémon 25. születésnapját a Levi’s® kollekciójával!
2021. február 25. írta: Kultúrjunkie

Szerezd meg hát mind! - Ünnepeld te is a Pokémon 25. születésnapját a Levi’s® kollekciójával!

lxp.jpg

Nehéz a 90-es évekből nagyobb ikont megnevezni, mint a Pokémon, mert ki ne akart volna az ezredforduló táján Ash, Misty és Pikachu kalandjaihoz csatlakozni? A Pokémon 25-dik évfordulójának ünneplésére a Levi’s® egy színes, 90-es évek inspirálta Levi’s® x Pokémon kollekcióval jelentkezik. Az eredeti Pokémon animációs sorozat első évadja által inspirálta azokat a népszerű karaktereket és a Kanto régió erdős vidékét egyaránt megjelenítő grafikákat és printeket, melyek a kollekció Levi’s® farmereit, topjait, alsóit, pulóvereit, pólóit és kiegészítőit díszítik.

21_h1_pokemon_w_103_pokemon-unisex-tee_0145_rgb.jpg

A kiemelkedő darabok közé tartozik a ‘90s style Vintage Fit Trucker dzseki és az 551®Z Authentic Straight farmer, mindkettőre egy nagyméretű hímzett Pikachu és villám alakú felvarrók kerültek. Emellett itt van még a teljes felületén mintákkal borított Vintage Fit Trucker dzseki és az 551®Z Authentic Straight farmer is, egy látványos, Pokémonokkal teli erdőt ábrázoló printtel.

21_h1_pokemon_m_201_551z-vintage-trucker_0271_rgb.jpg

“Ez egy nagyon szórakoztató kollaboráció volt, a Levi’s®-szel együtt néztünk vissza a Pokémon kezdeteire és egy olyan kollekciót terveztünk, ami azoknak a rajongóknak, akik együtt nőttek fel a Pokémonnal és a mai trendszettereknek egyaránt kínál valamit, amivel cuki és okos Pokémon nosztalgiát keverhetnek a stílusukba.” — mondta el Amy Sachtleben, a The Pokémon Company International licensing igazgatója. A limitált kollekció a kiemelt online üzletekben érhető el.

Forrás: Levi’s®

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9016439126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása