ReOrchestrated címmel érkezik a Bastille egész estés dokumentumfilmje
2021. február 05. írta: Kultúrjunkie

ReOrchestrated címmel érkezik a Bastille egész estés dokumentumfilmje

bastille_reorchestrated_1200x1600_nocredits.jpg

A Bastille hosszú utat járt be, míg világhírű, Grammy-jelölt és BRIT Awards-nyertes zenekarrá vált, amely fesztivál headlinerként és tízezres stadionokat megtöltő produkcióként is megállja a helyét. Eddigi karrierjük egyik fontos fordulópontja a londoni Union’s Chapelben adott jótékonysági koncertjük volt 2017-ben, amelyet a hajléktalanokat segítő szervezet, a Streets of London javára rendeztek.

Erre az estére különleges meglepetéssel készültek: a teljes korábbi set-listjüket áthangszerelték, vonósokat, fúvósokat és egy teljes kórust kértek fel, hogy lépjenek fel velük együtt. Ekkor még nem is sejtették, hogy akkora hatással lesz rájuk ez az egyetlen este, hogy nem sokkal később egy egész turnét építenek majd fel erre az egyedi és számukra is szokatlan hangzásra, amelynek során a világ legpatinásabb helyszínein lépnek fel.

A ReOrchestrated nem csak ezt az élményt, hanem az eddig vezető utat, a zenekar teljes eddigi karrierjét öleli fel, és az útjuk során megélt motiváció, lelkesedés (és persze a belőlük fakadó tehetség) bemutatása mellett a szorongást és az imposztor-szindrómát sem kezeli tabutémaként.

Így, teljes egészében, válik egy olyan felemelő és inspiráló filmélménnyé, amely a közös kockázatvállalás motívumán keresztül mutatja be a zenekar dinamikáját. Ehhez több száz órányi, eddig sosem látott archív, valamit a karantén alatt készült, új felvételt fésültek át a készítők, Tom Middleton és Toby L, akik a Bastille régi együttműködő-társai.

 

Forrás: Universal Music Hungary

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1516417422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása