Szabados Ági Valentin-nap alkalmából könyveket gyűjt egy idősek otthonának
2021. február 02. írta: Kultúrjunkie

Szabados Ági Valentin-nap alkalmából könyveket gyűjt egy idősek otthonának

126312704_206413917525761_2698053676774703123_o.jpg

Szabados Ágnes 2020. novemberében nyitotta meg a könyvesboltját a Margit-híd budai hídfőjénél, Libertine Könyvesbolt néven. A hangulatos könyvkuckó az általa válogatott könyveket kínálja, még személyesebbé pedig Ágnes jelenléte varázsolja, aki, amikor csak teheti, a boltban van, és segít a vásárlóknak a következő olvasmányuk kiválasztásában.

Ágnes úgy döntött, hogy ennek alkalmából könyvgyűjtést szervez. Február 1. és 13. között lehet bevinni a már megunt, de még jó állapotú könyveket a Lipthay 12. szám alatt található Libertine Könyvesboltba.

"Karácsony elmúltával se feledkezzünk meg a jótékonyságról! A járványhelyzet miatt sok idős ember él magányosan. Arra gondoltam, hogy a szerelmesek ünnepét értelmezzük kicsit másképpen, és forduljunk azok felé, akikre most kevesebb figyelem jut. Az idősotthonok lakóira! Nekik gyűjtünk könyveket, hogy minél boldogabban tölthessék el idejüket. Ezért gyűjtünk most az olvasók, a közösség segítségével, és persze egészítem ki a végén én a Libertine Könyvesbolt legnépszerűbb köteteivel." – mondja Ágnes.

A két hét alatt összegyűlt adományokat pedig ő maga szállítja majd ki a 2. kerületi Budapesti Nyugdíjas Pedagógus Otthon részére, akik nagyon örültek a felajánlásnak.

 Nyitókép: Peleskey Bence

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr316413598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása