Itt az új minden eddiginél őszintébb Shawn Mendes album
2020. december 10. írta: Kultúrjunkie

Itt az új minden eddiginél őszintébb Shawn Mendes album

200831_shawnmendes_shot4_5667_v1.jpg

A 22 éves kanadai énekes-dalszerző negyedik albuma a korábbiaknál is személyesebb hangvételű lett.

„Olyan érzés, mintha a személyiségem egy részét papírra vetettem és aztán pedig dalok formájában felvettem volna. A Wonder egy külön világ, egy utazás, egy álom és egy olyan album, amit már nagyon régóta szerettem volna elkészíteni. Köszönöm, hogy mellettem voltatok az elmúlt években – nagyon szeretlek titeket” – így mesélt Mendes a lemezről rajongóinak írt levelében októberben. Azóta már a stúdiózásról is láthattunk néhány felvételt: a Netflixre felkerült, In Wonder című dokumentumfilmjében ugyanis az alkotói folyamatba is betekintést kapunk. wonder_artwork_final.jpg

A Wonder zeneileg is bátrabb, kísérletezőbb az eddigieknél: elég, ha csak a két, előfutárként megjelent dalra gondolunk.  A címadó egy grandiózus, musical-betétdalokat idéző szerzemény, amelynek klipjében Shawn Mendes kortárstánc-tudását is megmutatja; a Justin Bieberrel közös Monster pedig egy teljesen más, komorabb hangulatú r’n’b-popdal.

A Grammy-jelölt Mendes december 6-án egy live stream koncerttel is kedveskedik rajongóinak. A koncertre a regisztráció ingyenes, de a résztvevők opcionálisan adományozhatnak is. A befolyt összeggel a Shawn Mendes Foundationt támogatják: az alapítvány elsősorban fiataloknak segít, és a társadalmi egyenlőtlenségek ellen harcol.

Forrás: Universal Music Hungary

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5616327598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása