8 okoseszköz, amivel meglepheted a szeretteidet karácsonyra
2020. november 30. írta: Kultúrjunkie

8 okoseszköz, amivel meglepheted a szeretteidet karácsonyra

christmas-3880475_1920.jpg

Idén szóljanak az ünnepek a törődésről és a hasznos ajándékokról! Bögre helyett válassz egy 100%-osan lebomló, környezetbarát mobiltokot a  Cellect Hungary kínálatából, zokni helyett aktivitásmérőt, a századik műanyag játék helyett pedig agy GPS-es gyerekórát! A választáshoz nyújtunk is egy kis segítséget az ajándékkalauzunkkal, melyben többek között a Samsung, a Myki, és az Xplora márkák termékeit találod meg.

59S S2 Multifunkcionális UVC LED sterilizáló doboz

 59s_s2.jpg

Miért: 99,9%-os sterilizálás az UVC LED erejével

Részletek: Mondani sem kell, miért kiemelten fontos az alapos fertőtlenítés a koronavírus járvány időszakában. Ezzel az egyszerűen és gyorsan használható eszközzel gyakorlatilag bármilyen anyagú tárgyat sterilizálhatunk, legyen szó fémről, műanyagról, vagy textilről. Az 59S doboz az UVC LED segítségével már egy perc alatt elpusztítja a vírusok, baktériumok és gombák 99,9%-át azáltal, hogy lebontja azok DNS és RNS szerkezetét. Fertőtleníthetünk mobiltelefont, kulcsot, ékszert, bankkártyát, érmét, vagy bármely más tárgyat, ami belefér a dobozba. A technológia ráadásul abszolút környezetbarát: nincs ózon- és higanyszennyezés, és nedves törlőkendőkre sincs többé szükség!

Elérhetőség: Telenor.hu

Ár: 29 990 Ft

Cellect GREEN környezetbarát, 100%-ban lebomló mobiltok

 cel-green-sama41gbas_1.jpg

Miért: Környezetbarát védelem a Föld barátainak

Részletek: Féltett mobiltelefonunkat ezentúl nemcsak designos, de környezetbarát mobiltokkal is megóvhatjuk. Ha fontos számunkra a Föld védelme és a műanyagszennyezés csökkentése, a Cellect GREEN természetes, 100%-ig növényi alapú (biopolimer és lenforgács) tokja ideális választás. A 6-24 hónap alatt lebomló és komposztálható tok teljesen műanyagmentes, valamint csak újrahasznosított csomagolással kerül forgalomba. Sőt, kémiai színezéket sem tartalmaz. A tokok változatos színekben és mintákkal elérhetők, és mindenben felveszik a versenyt a műanyag, környezetre káros társaikkal szemben: csúszásmentesek, rugalmasak, könnyűek és vékonyak.

Elérhetőség: Telenor.hu

Fogyasztói ár: 4 990 Ft

Samsung Galaxy Buds Live fülhallgató

 sm-r180_006_case-top-combination_mystic_bronze.png

Miért: Ragyogóan tiszta hangzás, ragyogóan elegáns design

Részletek: Az ikonikus külsejű Samsung Galaxy Buds Live fülhallgató új kategóriát teremt: a fényes felületének és egyedi tervezésnek köszönhetően tulajdonosa úgy érezheti, egy elegáns ékszert visel a fülében. Az ergonomikus dizájn miatt ráadásul egész nap kényelmesen simul a fülbe, sem a munkahelyen, sem a barátokkal való találkozás során nem szükséges kivenni. Az aktív zajszűrés lehetővé teszi, hogy használója arra figyeljen, ami igazán fontos: a beszéd-,  valamint egyéb hangok a fülbe jutnak, míg a háttérzajok kiszűrődnek. A fülhallgató Spotify-integrációjának köszönhetően a kedvenc playlistünk is csak egy gombnyomásra van!

Elérhetőség: Mediamarkt.hu

Fogyasztói ár: 69 990 Ft

Samsung Galaxy Watch3 okosóra

 samsung_galaxy_watch3-r840_004_l-perspective_black.png

Miért: Prémium dizájn, minden stílushoz

Részletek: Az elegáns és a sportos kinézet között nem kell többé választani. A Samsung Galaxy Watch3 okosóra az üzleti tárgyalásokon és a futópályán is ugyanolyan jól mutat! Az óra forgatható kerete megkönnyíti a widgetek böngészését, míg a testre szabható óraszámlapokkal egyedi stílus adható. A Samsung legfejlettebb egészségfigyelő funkcióval rendelkező okosórája véroxigén-, és stressz szintet mér, sőt, alvásértékelést is végez.  A futás szerelmesei valós idejű futási forma elemzést kapnak, pl. leolvashatják az óráról, melyik lábukat éri nagyobb terhelés. Ha már okosóra, természetesen hívásindításra és fogadásra is képes a 3 színben és két méretben kapható szuperkütyü. 

Elérhetőség: Mediamarkt.hu

Fogyasztói ár: 159 990 Ft

 Samsung Galaxy Fit2 aktivitásmérő

 samsung_galaxy_fit2_5.png

Miért: Aktív, strapabíró, kitartó - éppúgy, mint viselője

Részletek: A Samung Galaxy Fit2 aktivitásmérőt az aktív életmód szerelmeseinek fejlesztették ki: amellett, hogy egész nap kényelmes viseletet biztosít, automatikusan felismer öt különböző edzésgyakorlatot, méri az időt, a pulzust, az elégetett kalóriát, és még sok mást.

Teret adva viselője egyéni stílusának, több mint 70 különböző letölthető számlap közül válogathatunk. A gyönyörű 3D üveggel és színes AMOLED kijelzővel rendelkező modell üzemideje is kiemelkedő: akár 15 napot is kibír egy feltöltéssel!

Elérhetőség: Mediamarkt.hu

Fogyasztói ár: 15 990 Ft

MyKi Watch 4 Lite okosóra gyerekeknek

slider_myki_touch_watch4_lite_blue1-700x677.png

Miért: Nyugalom a szülőknek, biztonság a gyereknek

Részletek: A MyKi Watch 4 Lite több mint egy gyerekóra: a szülőknek a távoli gondoskodás lehetőségét, a gyereknek pedig a függetlenség és a biztonság érzetét adja. A szülők valós idejű információt kapnak okostelefonjukra arról, épp merre jár gyermekük, legyen akár iskolában, délutáni edzésen, vagy a barátainál. A szülők a MyKi applikációján keresztül különböző ‘biztonsági zónákat’ is kialakíthatnak azokról a szokásos útvonalakról, amerre a gyermekük rendszeresen közlekedik. Ha ettől eltér a csemete, az óra riasztást küld a szülőnek. A szülők, a MyKi Watch 4 Lite okosóra és a saját telefonjuk segítségével, akár hívás, akár videó hívás, akár SMS formájában bármikor kapcsolatba léphetnek gyermekükkel. A gyerekkézre tervezett óra vízálló, és tartós szilikon borítással rendelkezik az egész napos, kényelmes viseletért.

Elérhetőség: Kovetlek.hu

Fogyasztói ár: 42 900 Ft

 Xplora X5 Play okosóra gyerekeknek

 xplora_x5_play_gyerekora_11.png

Miért: Csúcstechnológia gyerekkézre

Részletek: A piacvezető Xplora újdonságát apu is megirigyelné, de ez most nem neki szól: az X5 Play a világ első 4G-s, eSIM-es gyerekórája, amit fizikai SIM kártya nélkül működik. Hogy ez miért jó? Az eSIM kártya nem veszhet el, nem sérülhet meg, és ha az óra eltűnne, könnyebben megtalálható. Az okosóra persze nemcsak hívásra, videó hívásra és SMS küldésre használható. A szülők gyermeküket mindig biztonságban tudhatják az ingyenes, okostelefonos alkalmazás segítségével, melyen valós időben láthatják, merre jár gyermekük. Ezt az órát a gyerekek is imádni fogják: fotózhatnak vele, sőt, az óra fizikai aktivitásokkal is szórakoztatja kis gazdáját.

Elérhetőség: Telekom.hu

Fogyasztói ár: 49 900 Ft

  MyKi Spot univerzális nyomkövető

 myki_spot_univerzalis_nyomkoveto_2.png

Miért: Ne veszítsük szeretteinket, értékeinket szem elől

Részletek: A MyKi Spot egy olyan eszköz, amely 3 követési módban ad szeretteink és fontos csomagunk hollétéről információt; az ingyenes mobilapplikáció segítségével senior, háziállat és csomagkövetés funkciók közül választhatunk. Senior módot választva, okostelefonon nyomon követhetjük idős szerettünk tartózkodási helyét, aki akár nyakláncként, vagy csuklóján is viselheti az eszközt.  Ha bármi probléma adódik, a készüléken található gomb megnyomásával azonnal hívást indíthat és segítséget tud kérni. A biztonsági zóna beállítása további nyugalmat ad és információt szolgál az idős rokon hollétéről.

Háziállatunk nyakörvére, vagy akár egy fontos csomagra is rögzíthetjük az univerzális nyomkövetőt – biztosak lehetünk benne, hogy a hosszú akkumulátor időnek köszöntően mindig szemmel tarthatjuk kedvencünket, vagy értékes csomagunkat. 

Elérhetőség: Kovetlek.hu

Fogyasztói ár: 29 900 Ft

Nyitókép: Jan Vašek / Pixabay

Forrás: Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr116307608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása