Megjelent Szakács Gergő új dala, a Képtelen
2020. november 20. írta: Kultúrjunkie

Megjelent Szakács Gergő új dala, a Képtelen

unnamed_132.jpg

A ’Haladok’, ’Ne sajnálj’ és a ’Képtelen’ című dalokkal a saját magánéleti evolúcióját írta ki Gergő - amely a trilógia harmadik részével teljesedett be.

„Egy nehezebb korszakon mentem át mostanában érzelmileg, ez ihlette a trilógia dalait. A ’Képtelen’ egy pozitív, reménykedő ívvel zárul, amely képileg is megjelenik a videóban, a borítón, illetve rajtam is - a karomon lévő (valódi) tetoválás Képtelenként indul, majd áthúzom. Ez a letéteménye annak, hogy nem vagyok képtelen már dolgokra, hanem képes vagyok elfogadni és megszeretni magamat.” - magyarázta a dalról íz énekes.

A számhoz egy látványos videó is készült, amely Nagykovácsiban, a Teleki-Tisza-kastélyban forgott. „Nagyon örültem, hogy Nagykovácsiban forgattunk, az egyik kedvenc településem Pest környékén. A kastély kívül-belül is elképesztően szép, varázslatos volt ott forgatni!”

A ’Képtelen’ megjelenésével lezárul egy fejezet – „a következő szóló megjelenésem már egy merően más irányt fog venni” - ígérte Gergő.

Forrás: Supermanagement

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2316292718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása