Tenki Réka boldogan segít a babaváró pároknak legújabb filmjében
2020. november 03. írta: Kultúrjunkie

Tenki Réka boldogan segít a babaváró pároknak legújabb filmjében

becsuszo_szerelem_15.jpg

Legutóbb várandós kismamát alakított a Seveledben, az idén november 12-én mozikba érkező Becsúszó szerelem című romantikus vígjátékban viszont már ő segít a babát váró pároknak, hogy életük egyik legszebb napját egymással teljes harmóniában tapasztalhassák meg. A filmben Tenki Réka szívvel-lélekkel dolgozó terapeutát formál meg, akinek koránt sincs könnyű dolga. Latba kell vetnie minden tudását, hogy a focidrukker főhős, Gyula és az általa örökbefogadásra váró gyermek anyukája, Lüszi közti viszonyt elmélyítse, és a kapcsolatukban a kezdeti ellenszenv helyét a szeretet, a féltés vegye át.

Tenki Réka számára hatalmas örömet jelentett, hogy a Becsúszó szerelem rendezője, Nagy Viktor Oszkár végül ráosztotta ezt a szerepet. Különösen azért, mert a színésznő szerint mindig hálás olyan karakter bőrébe bújni, amit nem néznek ki az emberből.

„A romantikus vígjátékok mindig sok embert érdekelnek, és jó, hogy a Becsúszó szerelemben a nézőknek, a rengeteg nevetés közben a való életből vett párkapcsolati dilemmákat, morális helyzeteket közelről, és főleg érdekes emberi sorsokon keresztül lehet bemutatni. Teljesen távol áll tőlem ez a karakter, akit játszanom kellett, annál nagyobb örömmel lubickoltam benne. Minden mozzanata hálás volt számomra. Volt lehetőségem igazából is megtanulni, mit jelent a vízben való szülés felkészítés. Sokat improvizálhattam, amit nagyon szeretek, úgyhogy jutalomjátékra kaptam lehetőséget a rendezőtől.” – mesélte Tenki Réka, aki sok humoros, érzelmes, és emlékezetes jelentben játszhatott a kamerák előtt. Ezek miatt azt sem bánta, hogy a forgatás java részét a vízben töltötte, mert a filmbeli terapeuta megformálójaként egy speciális medencés foglalkozást tart a gyereket váró párok számára.

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2516272962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása