Csodálatos magyarországi helyszínre kalauzolja az olvasóit új regényében Tóth Gábor Ákos
2020. október 24. írta: Kultúrjunkie

Csodálatos magyarországi helyszínre kalauzolja az olvasóit új regényében Tóth Gábor Ákos

119730641_2704492669814157_1124086126883655489_o.jpg

A jól ismert Balatoni-regényfolyam, az Édesvízi mediterrán népszerű szerzője újabb csodálatos magyarországi helyszínre kalauzolja az olvasóit. Ezúttal délebbre, egészen a határhoz, az Őrség zöldes lankáihoz utazhatunk vele. Az Forrásvidék-sorozat második részében nemcsak a vidék érdekességeire derül fény, de a szereplők is újabb és újabb érzelmi vagy szellemi kalandokba keverednek.

tga_a_ku_thelyi_gye_ma_nt_fv2.jpg

Ezúttal nem olajat kutatnak, hanem a kúthelyi gyémántot, amiről hamarosan kiderül, hogy bányásszák-e vagy isszák.  A Forrásvidék – Olajláz az Őrségben folytatásában kiteljesedik a különc kerekesszékes lány és a karibi balfék szerelme, újra velünk lesz a magát felrobbantó Ati bácsi, Margó, a helyi konyhaművészet üdvöskéje, valamint Bozzi úr, aki bár nem olasz, de tenorja kéretlenül is belengi Kúthely lankáit. Csakúgy, mint az a helyi legenda, hogy ahol olaj van (de nincs), ott gyémántnak is kell lennie… Tóth Gábor Ákos – akinek népszerű balatoni Édesvízi mediterrán című sorozata immár 5. részénél tart - könyvei után a kúthelyi regényfolyam második részében is hasonló empátiával és humorral tálalja hétköznapi hősei életét.

Forrás: 21. Század Kiadó

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8216256376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása