Itt a 6. Galaxisok album! 
2020. október 18. írta: Kultúrjunkie

Itt a 6. Galaxisok album! 

Itt a Történetek mások életéből 

galaxisok_tortenetek_masok_eletebol.jpg

Történetek mások életéből egy grandiózus, 21 számos, 54 perces duplalemez, egy élettel, nosztalgiával és vendégzenészekkel teli, szívből szóló szerelmes levél a Galaxisok kedvenc zenei műfajaihoz.

A Szabó Benedek énekes-dalszerző vezette zenekar januárban még Szabó Benedek és a Galaxisok néven jelentette meg ötödik albumát, tavasszal viszont régi tervüket valóra váltva elhagyták a frontember nevét, így hatodik (idei második) lemezük már simán csak Galaxisok név alatt jelent meg.

galaxi.jpg

Brazil tropicália, kongói soukous, afrobeat, békebeli soul, nyolcvanas évekbeli stadionballadák, pszichedelikus folk, kortárs gitárdarab, kamarapop és újhullám - mindez megtalálható a Galaxisok hatodik lemezén, melynek képzeletbeli szereplői a hetvenes-nyolcvanas évek fiktív utcáit, lakásait, tájait lakják be és töltik meg kalandos történeteikkel.

A zenekar és vendégei a számokat távmunkában, otthon rögzítették, a végeredményt pedig Szabó Benedek keverte meg különböző szobákban, kertekben és teraszokon.

Nekünk már meg is van a kedvenc, amit 36:35-nél hallhattok:

Az új album elérhető:

Youtube: https://youtu.be/oIIhrUIiUP4

Bandcamp: https://galaxisok.bandcamp.com/album/t-rt-netek-m-sok-let-b-l

Spotify: https://open.spotify.com/album/7wVbtzUKBqSwmwr79BKs4T?si=-jg6BxJ9TYKTPZi0t1nxMw

 

 Forrás: @Rudolf Rebe

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6016245228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása