Videó készült a Sziget Fesztivált is megjárt Thom Artway lánykérős dalához
2020. szeptember 24. írta: Kultúrjunkie

Videó készült a Sziget Fesztivált is megjárt Thom Artway lánykérős dalához

d_2.jpg

Thom Artway az augusztus végi esküvője után a lánykéréshez írt dalának új szövegvideójával jelentkezik. A Sziget Fesztivált, a BUSH-t és a Brain Bart is megjárt, valamint Jónás Verával cserekoncerteket adó cseh énekes-dalszerző Caroline című számát már egy éve megírta és az első ember, akinek megmutatta, leendő felesége volt.

"A Caroline című dallal kértem meg a kezét. Az esküvőnk után egy nappal kiadni a dalt logikus lépésnek tűnt. Nem annyira a nagy esemény bejelentéséről szól, mint inkább az örömről és háláról, amit érzek, hogy a sors összehozott minket.” – mesél Thom, a kétszeres Anděl díj (cseh Grammy) nyertes.

"A felvételek laza hangulatban zajlottak, nagyon simán ment minden. Úgy döntöttünk, hogy ezúttal hangminták nélkül vesszük fel a dalt. A zenekaromon kívül meghívtuk Vojtěch Nýdl klarinétost, Adam Pakosta hegedűst és Filip Nebřenský fuvolást. Nagyon tetszik a végeredmény!” A dalt Escon Waldes maszterelt a Studio Biotechben. A Caroline az első hivatalos kiadvány a tavalyi Karel Kryl feldolgozás, ‘Anděl’, óta.

Thom Artway zenéje ötvözi a modern hangzásokat a klasszikus dalszerzői eszközökkel. Szövegei szenvedélyesek és introspektívek. Thom forgatott már klipet a a londoni YouTube Space-ben, fellépett számos showcase fesztiválon, köztük a Eurosonicon is és koncertezett szerte Európában.

Kövesd Thom Artway-t a közösségi oldalaikon!

Hivatalos weboldal: www.thomartway.com 

Facebook: www.facebook.com/thomartway 

Instagram: www.instagram.com/thomartway   

Youtube: www.youtube.com/thomartway   

Twitter: https://twitter.com/thomartway?lang=cs 


Nyitókép: Alexandra_Hraskova

Forrás: Launching Gagarins Records and Management

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4816214316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása