Szakács Gergő a Tinderről énekel új dalában
2020. augusztus 24. írta: Kultúrjunkie

Szakács Gergő a Tinderről énekel új dalában

unnamed_121.jpg

A dalszerző-énekes legújabb száma a budapesti éjszakai életet mutatja be Gergő profilján keresztül. A „Ne sajnálj” Gergő előző, "Haladok" című dalának a folytatása.  

A dal egy budapesti este történetét, egyben egy egész létállapotot ír le, a számhoz Emil Goodman készített egy lángoló videót.  „Egyedül vagy otthon, úgy döntesz, hogy ma is balra swipeolod a valóságod. Elindulsz a városba, ahogy sűrűsödnek az épületek, egyre több szempár kacsint rád valamelyik elmosódó ablakból - a végtelen opció teljesen megcsavar. Látod, hogy amiben vagy, csak kirakat, azok az arcok, amik szembe jönnek veled, a felpimpelt avatárjai a hús-vér embereknek, a centire kimért profilok alapján megvezetett fantáziád vár valakit, de egy idegen ül le veled szembe. Váltakoznak a nappalok, az éjszakák, és te ennek az illúziónak a fogságában pörgeted magad, míg a Tinder lángja is olyan halovány lesz, hogy BBQ-zni lehet felette. Erről szól a ’Ne sajnálj!’.” 

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9516175210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása