A Pesti balhé hozza a nyár új slágerdalát
2020. augusztus 11. írta: Kultúrjunkie

A Pesti balhé hozza a nyár új slágerdalát

Budapest State of Mind

pestibalhe_jelenetfoto_photocredit_glodibaazs_17_1.jpg

A mozikban továbbra is a nézettségi lista élén álló és már több mint 35 ezer néző felett járó, az örült képbelopásról szóló magyar akció-vígjáték, a Pesti balhé készítői az ütős poénok, a fordulatos történet és a pergő akciók mellett a zenére is kiemelt figyelmet fordítottak. A változatos zenei repertoár egyik ékköve a filmben a Jappan & Barnsz friss slágerszerzeménye, a Budapest State of Mind. Utóbbihoz videóklipet is forgattak, ami már elérhető a Youtube-on.

„A film zenei világával az első perctől fogva sokat foglalkoztunk. Azt akartuk, hogy olyan műfaji sokszínűséget kínáló zenei betétekre épüljön, amelyekre mindenki felkapja a fejét és a hallott dalokat akár azonnal dúdolni is kezdje. Így jött az ötlet, hogy kérjük fel az izgalmas dallamvilágokat alkotó Jappan & Barnsz-t, hogy készítsék el meg film fő zenei motívumát adó, a Pesti balhé hangulatához illő, diszkós, bulis dalt, ami Budapestről, a pesti életérzésről is szól. Ez lett aztán a Budapest State of Mind. ” – mondta Lóth Balázs.

A Pesti balhé rendezője hozzátette, hogy a film zenéje kapcsán rengeteg pozitív visszajelzést kapnak, és elébe is szeretnének menni az egyre növekvő várakozásoknak. Így már látható a YouTube-on, valamint a film saját Facebook csatornáján a Budapest State of Mind videóklipje is, amelybe beillesztették film pár emblematikus pillanatát, illetve helyszínét, valamint fontos szerepet kaptak benne a Pesti balhéban látott ikonikus kellékek, tárgyak is. 


Fotó: Pesti balhé Produkció/Glódi Balázs

 (Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.) 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5416128494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása