Lupa Duma – Costes vacsorával
2020. augusztus 10. írta: Kultúrjunkie

Lupa Duma – Costes vacsorával

unnamed_117.jpg

Tengerparti hangulat, fergeteges humor és fine dining vacsora – ezt kínálja Budapest tengerpartja, a Lupa, augusztus 12-én 19 órától, a Lupa Beach Arénában.

Tavaly hatalmas sikerrel szerepeltek a Dumaszínház stand-up komédiásai a Lupa Beachen. Idén – immár hagyományszerűen – újra Budapest tengerpartjának vendégei lesznek Magyarország legnagyobb „dumásai”. Az All Stars csapatban ezúttal Kőhalmi Zoltán, Kovács András Péter és Felméri Péter szórakoztatja a nagyérdeműt, aminek a pálmafás, fehérhomokos beach adja a díszletét. Az este - a humorfalatkák mellé - egy komplett Costes menüsort is kínál, ugyanis az előadás mellett a Costes Beach Club gasztroestjére is lehet jegyet váltani és megkóstolni az étterem erre az alkalomra készült ételsorát, mely egy Andalúz gazpachoval indít, majd érkezik a lassan főtt marha oldalas, nyári paradicsom- és grillezett szívsalátával, desszertként pedig egy csokoládé delice teszi fel a koronát. Mindehhez külön italcsomag is rendelhető.

Az előadásra jegyek kaphatók a helyszínen, a Lupa-tó hivatalos alkalmazásában, illetve a dumaszinhaz.jegy.hu oldalon. Costes vacsora helyfoglalás pedig itt: https://foglalas.costesbeachclub.hu/


Forrás: Presspresso

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1416120508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása