Új klip a Follow The Flow-tól
2020. június 29. írta: Kultúrjunkie

Új klip a Follow The Flow-tól

A Follow The Flow hátborzongatóan aktuális dallal jelentkezik

106093314_3334928499871548_6755984340079920948_o.jpg

Az együttes legújabb megjelenését a körülöttünk lévő társadalmi problémák és igazságtalanságok ihlették. A "Kivetett" aktualitása az elmúlt hetekben még égetőbbé és fájóbbá vált - a banda a saját frusztrációit írta ki a dalban.

A "Kivetett" 2019 novemberében született meg, és azóta - szomorú módon - még aktuálisabbá vált a mondanivalója. A szám többek között a hatalommal való visszaélés, a közösségi média és a társadalmi kirekesztés veszélyéről és mérgező hatásáról szól.

"Sosem volt szokásunk a véleményünket véka alá rejteni, de a legkifejezőbbek mindig akkor vagyunk, ha azt zeneileg tesszük. Rengeteg olyan történés volt 2019 novemberében a világban, amivel nehezen tudtunk azonosulni, így hát kiírtuk magunkból. Visszagondolva, mintha gondolatban megágyaztunk volna életünk legkiszámíthatatlanabb évének." - fogalmazta meg az együttes a dallal kapcsolatos gondolatait.

A szókimondó dalhoz egy hasonlóan erős videoklip készült, amelyben a fiúk bejárják a társadalmi ranglétra fokait, és saját bőrükön keresztül mutatják be a minket sújtó problémákat.

Sajtóinformáció: Ozorai Sára 

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7515973542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása