Megérkezett az Anna and the Barbies házi lyric videója!
2020. június 11. írta: Kultúrjunkie

Megérkezett az Anna and the Barbies házi lyric videója!

99296820_10157026016142657_7938680888362008576_o.jpg

A „Ha egyszer ennek vége” című dalhoz egy saját készítésű lyric videó készült, amelyet egy házibuliban, hirtelen ötlettől vezérelve, barátok segítségével vett fel az együttes. 

A dalhoz május (és a karantén) közepén készült egy live triós felvétel, amely hihetetlen gyorsasággal terjedt.  „Közkívánatra megszületett a teljes zenekaros videó is - Pásztor Sámuel egy kisebb bőröndnyi felszereléssel, modernkori Kodály Zoltánként körbejárta a zenekartagokat, és mindenkinek egyenként. külön-külön rögzítette a részeit.” - mondta Pásztor Anna a lyric videó készüléséről.

„A klip pedig egy balatoni nyaralóban hirtelen elkövetett három napos önképző kör eredménye, haverokkal, sok régi újsággal és beszáradt filcekkel, papírragasztókkal.” - tette hozzá az énekes. A végeredmény egy szórakoztató, vírusbúcsúztató videó lett, amiben újra megbizonyosodunk az együttes végtelen kreativitásáról.  


Fotó: Az Anna and the Barbies hivatalos Facebook oldala

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2515804068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása