Ámulatba ejtően énekel egy fiatal brit énekesnő az egészségügyi dolgozókért
2020. május 10. írta: Kultúrjunkie

Ámulatba ejtően énekel egy fiatal brit énekesnő az egészségügyi dolgozókért

A videóban Samantha Harvey-t hallhatjuk

sam.jpg

A még csak 26 éves Samantha úgy gondolta, hogy elénekli Jenn Bostic "Jealous Of The Angels” című gyönyörű lírikus szerzeményét. (A dal később Donna Taggart által lett igazán ismert.) Mindezt azért, hogy köszönetét fejezze ki azokért az egészségügyben, valamint a kulcsfontosságú feladatokat ellátó dolgozókért, akik az Egyesült Királyságban harcolnak a vírus ellen, és minden erejükkel segítik a betegek felépülését.

A videó igazán magával ragadta az embereket, ugyanis a Facebook oldalán több mint 1,2 millió megtekintés és 12 ezer megosztás érkezett rá. Samantha Harvey-nak egyébként jelenleg 2,3 millió követője van, Youtube csatornája pedig 2,1 millió feliratkozót számlál. Az énekesnő rengeteg feldolgozást szokott feltölteni online felületeire, úgyhogy érdemes böngészni a felvételek között.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kultúrjunkie (@kulturjunkie) által megosztott bejegyzés,



Az eredeti videót itt találjátok.

facebook.com/SamHarveyUK/

instagram.com/samharveyuk

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3115678910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása