Puskás Petinek „nem kell a Dolce”
2020. március 11. írta: Kultúrjunkie

Puskás Petinek „nem kell a Dolce”

87389766_3520128594723794_5565893581115228160_o.jpg

Megjelent Puskás Peti legújabb szóló dala, amárkádcsakÉnleszek címmel. Az énekest a közösségi média hatására kialakult felszínesség és az egymástól való eltávolodás inspirálta a dal elkészítésére, valamint személyes élményekből, csalódásokból is táplálkozik. 

A közösségi média mindennapjaink szerves részévé vált, nem csak ránk van hatással, hanem környezetünkre is, a családunkra, a párkapcsolatunkra. Sokan úgy választják az utazásukhoz a helyszínt, hogy milyen szép képek készülhetnek ott, jól mutat-e majd az Instagramon, nem pedig az élménygyűjtés áll a középpontban. Ezek a gondolatok inspirálták Petit új dalának elkészítésére. 

“Sajnos az emberek úgy gondolkodnak, mintha a személyiségük Instagram statisztikákkal, lájkokkal leírható lenne. Fontos, hogy ne ezek bűvkörében éljük az életünket, sokkal több érték lakozik bennünk.” - mondta Peti a dal kapcsán. Természetesen az énekes életének is részét képezi a socialmedia, ugyanakkor arra törekszik, hogy a lájkok száma helyett saját értékeinek képviselete határozza meg, hogyan és mit posztol. A márkaőrület, mint szimbólum  azért kapott fontos szerepet a dalban, mert ez jól bizonyítja, hogy manapság sokan egy extrém drága ruhadarabtól érzik magukat könnyebben eladhatónak, ennek köszönhetően jobban be-és elfogadja őket a társadalom.

“Neked nem kell a Dolce
Ha másolt nem számít az se
Mert ha kell az igazi
Elég ha a márkád csak Én leszek “

A dal majdhogynem egy családi projekt, hiszen a szöveget Peti írta, a zenét Peti öccse, Puskás Dani és Somogyvári Dani jegyzik. A klipben a telefonját állandóan nyomkodó kislány szerepében Bori, Petiék unokahúga látható.


Lead kép: Puskás Peti - apuskaspeti hivatalos Facebook oldala

 Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6315515444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása