Elég menő Super Mario ihlette kollekciót dobott piacra a Levi's
2020. március 05. írta: Kultúrjunkie

Elég menő Super Mario ihlette kollekciót dobott piacra a Levi's

Super Mario™ Kollekcióval jelentkezik a Levi's(R)

20_h1_super-mario_crop-dad-trucker_w_101_0144_rgb.jpg

Ha furcsa ikonokról van szó, nehéz jobbat találni Super Mario™-nál, a bajszos olasz vízvezeték-szerelőnél, aki kék overáljában rutinszerűen menti meg a hercegnőt az antropomorf teknősöktől a Csiperke Királyságban. Az ő esetében persze egy legendás videójátéknál többről van szó, egy olyan popkulturális ikonról beszélünk, aki 30 éve nyitja meg a képzelet és a kreativitás világának kapuit felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A legjobb hír pedig az, hogy most a 2020-as tavasz/nyári szezonra ő is csatlakozott a Levi’s® családhoz! 20_h1_super-mario_501-crop-selvedge_w_103_0093_rgb.jpgA stílusos, streetwear-inspirálta Levi’s® x Super Mario™ kollekció farmerei, pólói, pulóverei és kiegészítői két olyan kulturális ikont hoznak össze, akik mindketten a fiatalos energiájukról, a nosztalgia iránti vonzódásukról és kreativitásukról ismertek. A Levi’s® számára a Nintendo Super Mario™-jával való együttműködés természetes lépés volt. Amióta csak Levi Strauss 1873-ban elkészítette az első rézszegecses farmerét, a márka a nagyszerű dizájn egyik bajnoka. Hasonlóan lett Shigeru Miyamoto, a Super Mario™ megalkotója a videójátékok történetének egyik legelismertebb alkotója. Miután 1981 óta több, mint 200 játékban szerepelt, Mario, csak úgy mint a Levi’s®, világszerte ismert.

Shigeru Miyamoto a dizájner példaképem. Amikor csak eszembe jut az első alkalom, amikor a Super Marioval - egy japán zseni alkotta videójáték egy olasz vízvezeték-szerelő kalandjairól! - játszottam, eláll a lélegzetem. Az inspiráció a retró cukiság és egy csipetnyi humor kombinációja volt. Meg vagyok győződve arról, hogy a Super Mario-val való játék fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt.”- mondta Jonathan Cheung, Senior Vice Presidentof Design Innovationat Levi Strauss&Co. 20_h1_super-mario_501-93_m_201_0204_rgb.jpg

A kollekciót magát élénk, telített színek és grafikák jellemzik, és természetesen a rajongók kedvenc karakterei: Mario, Luigi, Yoshi és Barack hercegnő. A Super Mario™ elemek nemcsak grafikaként jelennek meg a pólókon, hoodie-kon és farmereken, hanem olyan részletekben is, mint a farmerek zsebéből kikandikáló aranyérmék vagy a gombák és a csillagok a Levi’s® címkéken, illetve a piros, kék, zöld és sárga gombok. Az 501® ’93 farmer szárának belső varrására egy egyedi ‘POWER UP’ szalag került, a derékpánt belső oldalán pedig maga Mario fut körbe.

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2215504442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása