Márciusban érkezik az új X Ambassadors EP
2020. február 14. írta: Kultúrjunkie

Márciusban érkezik az új X Ambassadors EP

image002_14.jpg

A Belong március 6-án jelenik meg, és a nagyzenekari kísérettel íródott, Everything Sounds Like A Love Song már meghallgatható róla.

„Ez a szám arról az érzésről szól, amikor hiányzik életed szerelme. Amikor minden, amit látsz, hallasz, érzel rá emlékeztet, és arra, hogy milyen fájdalmas is ezt a sok szépséget látni, ha éppen összetört a szívünk. Olyan mintha az egész univerzum veled játszana. Ezzel a dallal néhány kedvenc művészünk - Aretha, Marvin Gaye, Ray Charles, Joe Cocker, The Band, The Staples Singers - előtt is tisztelgünk, ők mindannyian az új kislemezünk anyagát is inspirálták” – nyilatkozta Sam Nelson Harris, a csapat frontembere.

Az X Ambassadors második nagylemeze, az Orion tavaly jelent meg, a rajta szereplő dalok pedig az emberi tapasztalatok széles skáláját felölelik, a testvéri kapcsolatoktól az életünkben megjelenő akadályokig. A Boom, a Hey Child és a Hold You Down hamar közönségkedvenccé váltak, utóbbi ráadásul a frontember, Sam Harris és testvére, a billentyűs Casey Harris szoros kapcsolatáról szól. Tavaly májusban a Microsofttal közösen egy alkalmazást is kifejlesztettek, melynek segítségével a látássérültek is megtapasztalhatják a videoklipek élményét. Ez a téma nem véletlenül ennyire fontos a zenekarnak, Casey Harris ugyanis gyermekkorában Senior-Loken szindróma következtében megvakult.

Az X Ambassadors két nappal az EP megjelenése után, március 8-án koncertezik először Budapesten, a Barba Negra Music Clubban.


Forrás: Universal Music Hungary

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5615474738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása