Évnyitó Margaret Island duplakoncert az Akvárium Klubban
2020. január 15. írta: Kultúrjunkie

Évnyitó Margaret Island duplakoncert az Akvárium Klubban

2020_01_17-18_margaret_island_fb_event_cover_1920_x_1006_v4.png

Január 17-én és 18-án az év első budapesti Margaret Island eseménye az Akvárium Klub Nagyhall-jában lesz, ami azért is  érdekes, mert az együttes utoljára két éve adott klubkoncertet a fővárosban.

A szimfonikus Csend turné után ismét felpörög a csapat és egy vérbeli bulizós koncerttel nyitja meg a 2020-as évet! „Az idei őszünk az elcsendesülésről, befelé figyelésről szólt leginkább, ezt tükrözte a Csend turnénk is a zene  nyelvén. Mi magunk személyesen is próbáltuk kicsit összerendezni a belső energiáinkat, összegezni az eddigieket magunkban. Ezt a csendesebb időszakot követően megrázzuk magunkat az  Akváriumos koncertünkkel, ahol újra egy pörgős, fesztiválhangulatú koncertet fogunk adni!” – fogalmaz Lábas Viki, a zenekar énekese.

Az este vendégzenekarai az angol énekes-dalszerző Miles Goodall és zenekara, valamint  a Roxiget rockzenei tehetségkutató verseny díjazottjai, a Perpetuum lesznek.
 

Margaret Island dupla koncert

Akvárium / Nagyhall

Január 17, péntek 19:00

Január 18, szombat 19:30

 

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4615411234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása