Puskás Peti és a The Biebers karácsonyi ajándékát imádni fogod!
2019. december 23. írta: Barna Borbála

Puskás Peti és a The Biebers karácsonyi ajándékát imádni fogod!

Megjelent a BWS-sel készített „Aki Egyszer Voltam” című daluk…

befunky-collage_1_2.jpg

December 23-án debütált Puskás Peti – apuskaspeti, a The Biebers és a BSW közös száma, az „Aki Egyszer Voltam”. A dal szövegét Puskás Peti, Sziklai Mátyás, Ferenczei Gábor és Mórocz Tamás írták, a zenét pedig Peti mellett Puskás Dani, Somogyvári Dániel, Herold Péter és Rusz András jegyzik. Sőt, a felvételhez a srácok már videoklipet is forgattak, amit Mák Roland rendezett. A The Biebers ezzel az új dallal szeretne Boldog Karácsonyt kívánni a rajongóknak!

„Az év végére kitűztem magamnak azt a célt, hogy szeretnék új lendületet venni zeneileg, és teljesen felfrissíteni magamat mint előadó, mint zeneszerző és mint frontember... Pár hete kijött a #hellosziaelet, ezt követte a #kétfél, és most az évet új Biebers dallal zárjuk: íme az #akiegyszervoltam, ami számomra össze is foglalja az elmúlt időszak gondolatkörét. Remélem annyira imádni fogjátok, mint amennyire bírtam a BSW-s srácokkal megírni a dalt! Köszi nektek, köszi a zenekaromnak, az egész stábnak, a klipforgató barátaimnak, dalszövegíró társamnak Tominak, Somogyvári arcnak a hangszerelésért, és dalszerző társamnak, öcsinek hogy ezt az esztendőt is közös alkotással zárhatjuk!!!” – foglalta össze az elmúlt időszakot Puskás Peti a közösségi oldalán.

A következő évtizedet pedig egy gigantikus télűző bulival indítja a The Biebers, 2020. február 1-jén az A38 hajón lépnek fel, ahol a közkedvelt dalok mellett izgalmas újdonságokat is hallhatsz majd.

Vendég zenekar: The Palace


Jegyek:
Kedvezményes elővételes: 2.690.- Ft
Normál: 2.990.- Ft

Online itt tudsz jegyet vásárolni!

 

Fotók: Panamy @ panamyphoto

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2615363956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása