Follow The Flow a Bátor Táborért
2019. december 19. írta: Kultúrjunkie

Follow The Flow a Bátor Táborért

unnamed_90.jpg

A Follow The Flow december 29-i, harmadik Akvárium Klubos koncertjének teljes bevételét jótékony célra szánja: az együttes a Bátor Tábor munkásságát, azon belül is a kórházi programjukat támogatja a jegybevételekből.

„Régebben egy minisztériumnál dolgoztam, az ottani főnököm nagy Bátor Tábor önkéntes volt. Tőle hallottam először a táborról és a hivatásukról.” – mondta Szakács Gergő.

„Apaként számomra különlegesen fontos volt, hogy gyermekeket támogassunk valamilyen módon. A Bátor Tábor gyermekekkel és családokkal foglalkozik, reményt adnak egy olyan helyzetben, amikor biztos nehéz reményt találni.” – egészítette ki Fura Csé.

„Őszintén szólva nehéz volt választani. Rengeteg szervezet és alapítvány végez elképesztően fontos munkát az országban. Legszívesebben mindenkit támogatnánk, de mivel egy célt kellett választanunk, a Bátor Táborra esett a választásunk.”- tette hozzá BLR.

A Bátor Tábor 1000 daganatos vagy krónikus betegséggel küzdő gyermeket táboroztat nyaranta. Az alapítvány működése évközben sem áll le, kórházi programjukkal a Bátor Tábort viszik el azokhoz, akik betegségükből kifolyólag nem juthatnak el rá. A kórházi program tevékenységének központjában a kezelés alatt álló, éppen kórházban fekvő vagy kontrollra érkező gyermekek és velük lévő családtagjaik állnak.  Budapesten két kezelőközpontban látogatják a gyerekeket, 2019-től már a debreceni és a pécsi klinikákon is elérhetőek a programjaik.

2020-ban még több kórházban fekvő gyermekhez szeretnének eljutni, ebben is segít majd a Follow The Flow koncert-adománya. A december 29-i jótékonysági évzáró koncertre az alábbi linken érhetők el még jegyek.

 

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1915359468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása