ByeAlex új klipjével kiakasztotta a YouTube számlálóját
2019. december 17. írta: Kászon Tomi

ByeAlex új klipjével kiakasztotta a YouTube számlálóját

Az „Így hagysz el” című nótát Hiroval közösen jegyzik

hagysz.jpg

ByeAlex december 17-én jelentette meg legújabb szerzeményét, amely az „Így hagysz el” címet viseli. A dalhoz készült zenei videóban Alex játssza a főszerepet, ahol is „bűntársával” Bonnie-val ijesztenek rá a világra…

Az új anyag hátteréről annyit lehet tudni, hogy a zenész hosszas nehéz időszakon ment keresztül, amelynek eredményét most tárta a nagyközönség elé.

A klip még csak pár órája került feltöltésre, mégis elképesztő számokat produkál! Olyannyira, hogy sikeresen le is fagyott a legnagyobb videomegosztó oldal számlálója. Jelenleg 125 ezer környékén járnak a megtekintések, azonban Alex közösségi oldalán este fél 8-kor posztolt egy képet, miszerint akkor már közel 150 ezren pörgették le a kisfilmet. Ez a szám azóta pedig már jóval nagyobb lehet, hiszen az „Így hagysz el” ott van a legfelkapottabb YouTube videók között.

80107827_2780022025382869_1203930954280730624_o.jpgFotó: facebook.com/byealexmusic

Hallgassátok meg ti is, aztán pedig dobjatok egy szavazatot is róla:

Alexék Pesten egyébként legközelebb az Akvárium Klubban december 22. és 23-án láthatóak majd, amelyekre már most elkelt minden jegy!

Borítókép: ByeAlexIttVan Youtube Channel

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7015356730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása