November 23-tól állandó budapesti előadóhelyet kap a Rejtélyes viszonyok című előadás a Thália Színházban.
2019. november 19. írta: Kultúrjunkie

November 23-tól állandó budapesti előadóhelyet kap a Rejtélyes viszonyok című előadás a Thália Színházban.

rejtelyes_02.jpeg

Lövések dördülnek egy eldugott norvég szigeten, ahol a Nobel-díjas író Abel Znorko a világtól elvonultan él. A zseni magányát Erik Larsen kisvárosi újságíró zavarja meg, akinek az író hosszú évek óta először, valamiért mégis hajlandó interjút adni. De hamarosan kiderül, hogy ez a riporter nem elégszik meg a közhelyes válaszokkal. Larsen, újságíróktól szokatlan elszántsággal igyekszik kideríteni, ki az a titokzatos H. M., akinek Znorko a „Be nem vallott szerelem” című regényét ajánlotta… A szokványos kérdésekkel és okoskodásokkal induló riport során azonban egyre különösebb titkok derülnek ki egy cseppet sem hétköznapi szerelmi kapcsolatról.

rejtelyes_01.jpeg
A francia származású szerzőt - aki Diderot metafizikájából szerzett filozófiai doktorátust - leginkább színdarabjai és forgatókönyvei alapján tartják számon. Közel húsz művét állították már színpadra, több mint harminc országban, és négy nagyjátékfilm forgatókönyvének szerzője, melyek közül a magyar közönség a Velencei fesztivál közönségdíjával jutalmazott Moniseur Ibrahim és a Korán virágait, vagy a Diderot életéből készült A szabadgondolkodót a hazai mozikban is láthatta.

Szereplők:
Hirtling István
Lábodi Ádám

Rendező: Kolos István

A székesfehérvári Vörösmarty Színház és a Rózsavölgyi Szalon közös produkciója

Jegyinformáció

 

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4915314424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása