Vámpír az Alleeban!
2019. november 12. írta: Kultúrjunkie

Vámpír az Alleeban!

drakulics_cc_1200x1200px_1_kozonsegtalalkozo.jpg

A DRAKULICS ELVTÁRS című retró-vámpír -vígjáték október 31-én került a hazai mozikba, és a jegyvásárlási statisztikák, a legtöbb kritika valamint a nézői visszajelzések egyaránt azt jelzik, hogy a mozibajárók szívükbe zárták a 70-es évek Magyarországára hazatérő vámpír és a nyomába eredő belügyi alkalmazottak különös hangulatú komédiáját, amely már több mint 50 000 látogatót vonzott a mozikba.

drakulics_social_12.jpg

Most a nézők találkozhatnak is a film sztárjaival, és kérdezhetnek is tőlük. A Drakulics elvtárs színészei: Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Nari Nguyen és Borbély Alexandra, valamint az író-rendező Bodzsár Márk is ott lesz a Cinema City Alleeban november 17-én, vasárnap a 19:30-as vetítésen tartandó közönségtalálkozón, ahol a moderátor, Dudás Viktor filmszakértő segítségével a nézői kérdésekre válaszolva elárulják a film és készítése összes izgalmas titkát.

A további részletek már elérhetőek az esemény alábbi linkjén keresztül!

Jegyek pedig az alábbi honlapon kaphatók!

 

Forrás: InterCom

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6315303878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása