Elkezdődött a jegyvásárlás az Átrium decemberi előadásaira!
2019. október 22. írta: Kultúrjunkie

Elkezdődött a jegyvásárlás az Átrium decemberi előadásaira!

Te melyik darabra csapsz le?

a9_00806.jpg

Elindult a jegyvásárlás az Átrium előadásainak decemberi előadásaira – sőt, az is kiderült, hogy idén karácsonykor és szilveszterkor Az Őrült Nők Ketrece várja a közönséget a színházban.

Képzeld, decemberben több jubileumi előadást is szerepel az Átrium műsorán! Az Igenis, miniszterelnök úr! című válságkomédia például immár százötvenedik előadásához érkezik el. Molnár Ferenc remekbeszabott egyfelvonásos vígjátéka, a kilencvenéves kora dacára is igen korszerűnek ható, az Alföldi Róbert számára jutalomjátékot nyújtó Egy, kettő, három pedig a hetvenötödik előadásával szerepel a listán. Mindkét produkció rendezője az idén kritikusdíjjal is elismert színművész, Znamenák István, aki december 30-án adja elő egy megismételhetetlen estén – életében először és utoljára – a Fehér nyuszi, vörös nyuszi című darabot. A 12 dühös ember története december 1-jén dupla előadásban látható, Az öldöklés istene című vígjáték pedig december 18-án és 19-én lesz műsoron.

igenis_186.jpg

Hagyományosan az Átrium ad teret az idén 30 éves fennállását ünneplő Oltalom Karitatív Egyesület jótékonysági estjének (december 6.), és sor kerül a Marslakók című tudománynépszerűsítő talkshow negyedik estjére is, amelyben Vecsei H. Miklós vendége Csíkszentmihályi Mihály Széchenyi-díjas pszichológus, a flow-élmény pszichológiai koncepciójának megalkotója, az amerikai Cleremont Graduate University pszichológia és menedzsment tanszék professzora lesz. E két befogadott előadásra az Átrium forgalmazza a jegyeket.

Novemberben lesz viszont látható az évben utoljára Rainer Werner Fassbinder A félelem megeszi a lelket című filmjének színpadi átirata, Hernádi Judit és Bányai Kelemen Barna főszereplésével, Alföldi Róbert rendezésében, valamint a hetvenötödik előadását ünneplő Vaknyugat című Martin McDonagh-komédia, Alföldi Róbert, Ficza István, Rétfalvi Tamás és Mészáros Piroska szereplésével, Gothár Péter rendezésében.

Decemberben a Cigány magyar, a Szociopoly és a Megáll az idő is megtekinthető lesz a Mentőcsónak előadásában, a Jurányi 123-as laborjában.

Online jegyvásárlás

 

Fotók: Mészáros Csaba

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3315250052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása