A Carson Coma tarolt a klipszemlén
2019. október 18. írta: Kultúrjunkie

A Carson Coma tarolt a klipszemlén

Megvannak a legjobb magyar klipek!

unnamed_81.jpg

Csütörtök este a teltházas Akvárium klubban kiderült, hogy kik csinálták az elmúlt év legmenőbb zenei videóit. A 04. Magyar Klipszemlén  Hajós András és Fluor vezénylésével harminc szakmabelit díjaztak. A fődíjjal járó pénzt, sikert, csillogást a Carson Coma vitte el.

2015-ben indult a rendezvény a Toldi Moziból, majd követte a budapesti Anker’t klub, de hamar kinőve ezeket, idén az Akváriumban koncertekkel, szakmai programokkal és kéthelyszínes vetítéssel ünnepelték a magyar klipipart. A nevezett több, mint 600 klipből a legjobb 118-at vetítették le. Ennek örömére felvonult a zenei-filmes-reklámos ipar igen jelentős része. Fellépett Henri Gonzo, Lóci, Bérczesi Robi, Odett és  Szakács Gergő.

A programok végül a Fluor és Hajós András vezette klipkoronázó ceremóniába torkolltak, ahol többek között a legjobb alkotás, performansz, rendezés, trash vagy éppen legjobb animáció kategóriában szórtak díjakat. A legjobb klip a Carson Coma - Song About My Grandma című videója lett, de ez az alkotás kapta a legjobb operatőri munkának  járó kockát és a zsűri különdíját is. A zsűriben volt többek közt Péterfy Bori, Pálfi György, Miki357 és például Éder Krisztián is.

A fődíj egy másfélmillió forint értékű eszköz- és erőforrás-támogatás a CineSuper és a  Kraft jóvoltából. A különdíj felajánlások közt volt az NKA Hangfoglaló Program, az Absolut, a CAFe Budapest, a Recorder és a FlashBack stúdió is.

A szemlén premierezett Lucrecia Protellor, Gege, a  Twentees, EPMK ft. pHLaT, a Maneuver Maneuver, Szabó Feri, Imre Kiss & Norwell, a Kelemen Kabátban és Rúzsa Magdi.

A díjátadó egy vodkában fürdő afterpartyban végződött. Ennek ellenére vagy éppen ezért lássuk a nyerteseket:

LEGJOBB KLIP

LEGJOBB RENDEZÉS

LEGJOBB STYLING/JELMEZ

LEGJOBB ALAKÍTÁS

LEGJOBB OPERATŐRI MUNKA



LEGJOBB ANIMÁCIÓ

LEGJOBB IMAGE KLIP



LEGJOBB KONCEPCIÓ

LEGJOBB LÁTVÁNY

Mai Kino - Talk 

unnamed_1_42.jpg

LEGJOBB LYRIC VIDEO

LEGJOBB MOOD

LEGJOBB PERFORMANSZ

LEGJOBB SZTILÓ

LEGJOBB SZTORI

LEGJOBB TRASH

LEGJOBB VÁGÁS

 

Sajtóinformáció: Márton Orsolya - Akvárium

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3715231998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása