Jön a Milky Chance az Akvárium Klubba
2019. október 01. írta: Kultúrjunkie

Jön a Milky Chance az Akvárium Klubba

unnamed_79.jpg

Legújabb Mind the Moon című, harmadik lemezével érkezik az Akvárium Klubba 2020. február 29-én a német formáció, a Milky Chance.

Az énekes-gitáros Clemens Rehbein, Philipp Dausch DJ és producer, illetve Antonio Greger gitáros még az iskolai évek alatt barátkoztak össze, de a tagok közös zenei érdeklődésének köszönhetően végül megalapították a Milky Chance-t. Kezdetben csak duóként, 2015 óta azonban mindhárman aktív tagjai a zenekarnak..

A tagokat olyan előadók inspirálták, mint a Bob Marley, Hendrix vagy a Red Hot Chilli Peppers, zenei stílusukat mégis nehéz behatárolni, hiszen felfedezhető a folk, a rock, némi reggae és egy kis jazz is az elektronikai jegyek mellett. A Milky Chance 2013-ban jött ki első kislemezével, a Stolen Dance című dallal, ami azonnal a slágerlisták élére került, ezzel megszerezve a zenekarnak a világhírnevet.

Még ebben az évben kiadták Sadnecessary című albumukat, amit 2017-ben Blossom címmel követett második nagylemezük. Novemberben pedig új, fülbemászó dallamokkal jelenik meg Mind the Moon című harmadik stúdió albumuk, melyet élőben is hallhat majd a közönség február 29-én, a NagyHallban.

Jegyek október 4-től kaphatóak!

Facebook esemény

 

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr215186944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása